Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo a făcut al doilea transfer! Valentin Lazăr a revenit în ”Ștefan cel Mare”

Dinamo a făcut al doilea transfer! Valentin Lazăr a revenit în ”Ștefan cel Mare”

Dinamo a făcut al doilea transfer

Dinamo a făcut al doilea transfer din această iarnă. Valentin Lazăr s-a întors la clubul din ”Ștefan cel Mare”, după 2 ani.

Dinamo îl vindea în 2017 pe Valentin Lazăr cu 250.000 de euro la Al-Sailiya. Mijlocașul de 30 de ani a decis acum să se întoarcă. 4 ani a jucat Lazăr pentru Dinamo. A intrat în 107 meciuri și a dat 20 de goluri în toate competițiile. Ultima echipă unde a jucat a fost Umraniyespor, în liga secundă din Turcia. În acest sezon a jucat 11 meciuri, 10 în liga secundă a campionatului din Turcia și unul în Cupa Turciei. Fotbalistul a făcut deja vizita medicală și va pleca în Spania unde se află Dinamo în cantonament. Valentin Lazăr a mai jucat în România la Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Dinamo București și Concordia Chiajna. De asemenea a fost convocat și la naționala României, în 2015.

Lazăr, al doilea jucător adus la Dinamo

Dinamo a făcut al doilea transfer astăzi. Slovacul, Lukas Skovajsa, în vârstă de 25 de ani a fost primul jucător adus de Dinamo în această iarnă. În schimb alb-roșii au fost nevoiți să-l vândă pe Dan Nistor la Craiova, în timp ce pe Denis Ciobotariu l-au cedat la CFR Cluj.

Citește și: Gigi Becali, spectacol la Înalta Curte! Ce i-a transmis lui Florin Talpan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: