Redactia.ro
Home » Monden » Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus. Actrița trage un semnal de alarmă: „Dacă această boală ar…”

Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus. Actrița trage un semnal de alarmă: „Dacă această boală ar…”

GALERIE FOTO (4) Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus.

Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus. Celebra actriță a fost testată pozitiv cu noul coronavirus pe 1 octombrie. Din fericire, Manuela Hărăbor nu a avut simptome grave, dar trage un semnal de alarmă cu privire la atitudinea autorităților față de COVID-19. Cum se simte vedeta acum?

Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus. Actrița trage un semnal de alarmă: „Dacă această boală ar…”

Manuela Hărăbor, infectată cu noul coronavirus. Nici Manuela Hărăbor nu a scăpat de furia virusului SARS-COv 2. În ultima perioadă,tot mai multe vedete din România au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus. Unele au avut simptome grave, în timp ce altele au fost mai norocoase și au avut simptome ușoare. Este și cazul actriței Manuela Hărăbor. Vedeta a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus pe 1 octombrie.

Actrița a postat în mediul online un mesaj în care explică de unde a contactat virusul, trăgând un semnal de alarmă cu privire la atitudinea autorităților. Potrivit acesteia, a luat virusul de la un coleg care s-a vaccinat împotriva virusului, dar care nu se testase și nu știa că este infectat. Cei doi au fost împreună la un spectacol, iar Manuela a descoperit că este și ea infectată.

Vedeta a anunțat că este în curs de ”imunizare pe cale naturală”, făcând o formă ușoară a bolii. De asemenea, actrița a spus că starea ei de sănătate este una bună. ”Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare. (…) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura.(…) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie”, a fost mesajul transmis de actriță.

Actrița trage un semnal de alarmă

Celebra actriță este de părere că modalitatea autorităților de a gestiona situația nu este una potrivită. Conform acesteia, o prietenă de-ale sale a trecut printr-o situație neplăcută. Băiatul femeii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a chemat DSP-ul.

Cu toate astea, reprezentanții au venit abia după cinci zile. Astfel, Manuela Hărăboi trage un semnal de alarmă și spune că autoritățile trebuie să-și schimbe modul de a acționa în astfel de situații. ”(…) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: