Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, mamă de fetiță sau băiețel? Celebra jurnalistă a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume

Mara Bănică, mamă de fetiță sau băiețel? Celebra jurnalistă a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume

Mara Bănică a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată! Vestea uriașă i-a bucurat pe fanii celebrei jurnaliste, care acum a anunțat și sexul bebelușului! Celebra jurnalistă a vorbit și despre cum decurge sarcina.

Mara Bănică revine la rolul de mamă, în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în primul trimestru de sarcină.

Mara Bănică, mamă de fetiță sau băiețel? A dezvăluit sexul bebelușului

Celebra jurnalistă a dezvăluit sexul bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume, căci toți fanii s-au întrebat de ceva timp dacă este vorba de un băiețel sau de o fetiță!

Iată că frumoasa bruneta va aduce pe lume o fetiță, așadar se poate considera fără niciun dubiu o femeie împlinită și fericită! Mara Bănică are deja un băiețel, iar acum viața ei va fi împlinită și de râsetele unei fetițe!

Cum a aflat că va fi din nou mamă Mara Bănică

Mara Bănică a dezvăluit și cum a aflat că urmează să devină mămică din nou, veste care a venit pe neașteptate și pentru ea.

„Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu și soțul meu încercam deja de un an să facem un copil, așa că în fiecare lună intram în emoțiile așteptării. N-am rezistat să aștept cele două săptămâni, așa că, mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui.

Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care avem rezultatul pozitiv afișat în brațe la soțul meu, care nu înțelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin și să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă dați seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit”, a mărturisit Mara Banică, pentru Cancan.

Mara Bănică, sarcină cu probleme

Mara Bănică a avut ceva probleme în primul trimestru de sarcină. Îndrăgita jurnalistă a mărturisit că a stat la pat timp de șase săptămâni.

„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Niște grețuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună și jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc și să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viața mea. Dar am rămas pozitivă.

Când medicul mi-a spus că pot pleca inclusiv într-o vacanță cu avionul, eu tot la pat am rămas. Am prins o teamă, așa. Mă protejez mult, ceea ce în prima sarcină nu am făcut deloc. Am lucrat atunci până în ultima zi. Acum, e totul diferit. A, am poftit mămăligă cu brânză și smântână. Și cartofi prăjiți cu ou. Poftele de gravidă sunt groaznice pentru că trebuie să le îndeplinești fix atunci, pe loc. A fost mai greu cu mămăliga, ajungea cam în 45 de minute. N-am rezistat să aștept, mi-am gătit-o singură”, a mai dezvăluit Mara Bănică.

Mara Bănică se aștepta la gemeni

Totodată, Mara Bănică a dezvăluit că a avut doi saci gestaționali, așa că se aștepta la gemeni. Nu a trecut mult timp că Mara a primit vestea de la medici că unul dintre saci este gol. Apoi a aflat că urmează să devină mamă de fetiță.

„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! 🙂 În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă.

Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt. I-am spus că sora lui este cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l fac vreodată pe lumea asta. N-a înțeles el exact ce am vrut să spun, dar știu sigur că peste ani își va da seama”, a mai povestit Mara Bănică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: