Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii. „Nu mă așteptam să pățesc asta”

Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii. „Nu mă așteptam să pățesc asta”

GALERIE FOTO (5) Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii

Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii. Jurnalista va deveni mămică pentru a doua oară, dar se pare că această perioadă a pus-o la pământ. Mara a mărturisit că suferă de depresie pre-natală, lucru la care nu se aștepta niciodată.

Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii. „Nu mă așteptam să pățesc asta”

Mara Bănică, probleme în timpul sarcinii. Jurnalista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar peste două luni va deveni mamă pentru a doua oară. Mara Bănică este însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar spre surprinderea ei, se luptă cu o depresie pre-natală. Vedeta a declarat că nu mai iese din casă. Fosta prezentatoarte tv a rămas însărcinată în urma fertilizării în vitro și a renunțat la toate activitățile care o solicitau.

De asemenea, jurnalista a încercat să se odihnească, dar pandemia de coronavirus au determinat-o pe aceasta să aibă probleme cu depresia. „Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Mara Banica va avea o fetita

Mara Bănică va avea o fetiță

Vedeta este însărcinată în șapte luni, iar peste câteva săptămâni va aduce pe lume o fetiță. Mara a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de sarcină. Mara Bănică a declarat că a luat multe kilograme în plus, fiind nerăbdătoare să nască și să revină la greutatea de odinioară. „Am ajuns la aproape 80 de kg, m-am îngrășat mult, m-am îngrășat cu totul și sunt foarte nerăbdătoare să nasc și să încep să dau jos, și sper să și reușesc. Nu se văd, că am pus peste tot, dar și ăsta e un motiv de supărare.” ne-a declarat Mara Bănică.

Deși mai sunt doar două luni până când Mara Bănică își va cunoaște fetița. Cu toate astea, vedeta și iubitul ei nu au ajuns încă la un numitor comun în ceea ce privește numele pe care fiica lor îl va purta. ”Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme. Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește. Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc.” ne-a declarat Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: