Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! Cum arată jurnalista însărcinată în șase luni

Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! Cum arată jurnalista însărcinată în șase luni

GALERIE FOTO (2) Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! Cum arată jurnalista însărcinată în șase luni

Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! E însărcinată în şase luni, dar abia aşteaptă să îşi strângă fetiţa în braţe. 

Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! Cum arată jurnalista însărcinată în șase luni

Mara Bănică este în culmea fericirii. Jurnalista și-a arătat burtica de gravidă și este superbă! Ba mai mult, a reuşit să nu se îngraşe foarte mult în această perioadă.

“Mă tot roagă o prietenă să îi trimit o poză cu burtică. E drept, nu aveam niciuna! Astăzi mi-am facut curaj. Hai că nu- i rău pentru 6 luni, nu?”, spune Mara pe o reţea de socializare.

Mara Bănică şi-a afişat burtica de gravidă! Cum arată jurnalista însărcinată în șase luni

Jurnalista a fost nevoită să stea şase săptămâni doar în pat în primul trimestru de sarcină.

„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Nişte greţuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună şi jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc şi să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viaţa mea. Dar am rămas pozitivă”, spunea Mara pentru cancan.ro.

Din ce face bani Mara Bănică atunci când nu apare la TV

Mara Bănică a debutat în presă ca reporter. A ajuns să fie corespondent de război, în cele din urmă s-a dedicat jurnalismului de investigații. A cochetat și cu presa scrisă, însă de câțiva ani de zile a devenit o prezență constantă în platourile emisiunilor mondene. Dar se pare că acum Mara Bănică are o altă prioritate! Jurnalista și-a deschis o afacere cu lenjerii de pat și este gata să ofere clienților săi așternuturi de o calitate superioară și la un preț accesibil.

Nici în afaceri Mara Bănică pare că nu face deloc compromisuri. Jurnalista ar fi cercetat bine piața produselor pentru casă până a-și crea și lansa propria colecție. Lenjeriile de pat de la Mara Bănică s-ar încadra printre cele de calitatea superioară, fiind realizate din materiale furnizate de una din cele mai cunoscute fabrici din lume, după cum scriu cei de la Cancan.

Prima colecție a vedetei este inspirată din celebrul serial „La casa de papel”. Și pe lângă lenjerii, există pe site-ul dedicat produsului există și pijamale la alegere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: