Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică este însărcinată. „Vom deveni părinți peste cinci luni”

Mara Bănică este însărcinată. „Vom deveni părinți peste cinci luni”

GALERIE FOTO (3) Mara Bănică este însărcinată (1)

Mara Bănică este însărcinată. În ultima perioadă celebra jurnalistă a dispărut de pe micul ecran, motiv pentru care le-a explicat fanilor din mediul online care este, de fapt, motivul. Cu această ocazie, urmăritorii săi au avut parte de o surpriză. Mara Bănică a mărturisit că este însărcinată în patru luni.

Mara Bănică este însărcinată. „Vom deveni părinți peste cinci luni”

Mara Bănică este însărcinată. Jurnalista a cam dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, iar fanii săi s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta. Ei bine, Mara Bănică a venit cu un răspuns surprinzător pentru internauți. Vedeta tv a postat un mesaj pe rețelele de socializare, precizând motivul pentru care a lipsit în ultimele luni. Vedeta de televiziune s-a căsătorit de curând și are un băiat dintr-o relație anterioară.

Deși nimeni nu se aștepta, jurnalista a anunțat că este însărcinată, iar peste câteva luni va naște. ”Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea. In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare! Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete! Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a fost anunțul făcut de Mara Bănică.

Mara Banica este insarcinata in patru luni

Mara Bănică nu se vede mamă de fetiță

În urmă cu ceva timp, jurnalista vorbea despre un al doilea copil, mărturisind că își dorește foarte mult să devină mămică din nou, însă tot băiat. Mara declara că nu se vede mamă de fetiță. „Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.

Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu. Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar. Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică este o femeie puternică care a reușit să-și atingă visele prin propriile forțe. Indiferent de situație, jurnalista nu s-a dat bătută. Vedeta a spus că și-a dorit de mică să devină mamă înainte de 35 de ani, fie că va fi căsătorită, sau nu. Ei bine, așa s-a întâmplat, căci a rămas însărcinată, dar s-a despărțit de tatăl copilului după o lună de relație. În prezent, Mara este foarte mândră de Dima, fiul ei, simțindu-se împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. În iunie, anul acesta, jurnalista și-a unit destinele cu iubitul ei, iar peste cinci luni vor deveni părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: