Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică s-a căsătorit! Ce rochie a purtat în ziua nunții

Mara Bănică s-a căsătorit! Ce rochie a purtat în ziua nunții

Mara Banica s-a casatorit

Jurnalista Mara Bănică s-a căsătorit! Ea a postat pe rețelele de socializare o imagine din timpul cununiei religioase, pentru care nu a ales o rochie albă de mireasă.

Mara Bănică s-a căsătorit! Ce rochie a purtat în ziua nunții

Zi importantă pentru jurnalista Mara Bănică! Împreună cu partenerul ei misterios, cu care este împreună de doi ani,  a mers în fața altarului, duminică, pentru a-și uni destinele pentru totdeauna. Mara Bănică a optat pentru cununia religioasă, pentru o rochie lungă, strălucitoare de culoare crem. În mână, a avut și un buchet de flori, de mireasă, multicolor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi interior

Foto: Facebook Mara Bănică

Comentariile nu au ezitat să apară din partea apropiaților jurnalistei, care i-au urat ”Casa de piatră!„ și alte urări de bine. „Casa de piatra ♥️ Cat ma bucur pentru tine. Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta 🙏🏼”, „Casa de piatra și mult bine! Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii”, „Casă de piatră, mult noroc, fericire”, „Casa de piatră, sa fiți sănătoși și fericiti alaturi de cei dragi”, sunt doar câteva dintre urările primite din partea internauților.

Cum a fost cerută în căsătorie Marea Bănică: ”Nu mi-a venit să plâng”

Anul trecut, în iunie, Mara Bănică a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. În cadrul unei emisiuni TV, jurnalista a dezvăluit că nu se aștepta să aibă parte de un asemenea gest din partea actualului soț. Cererea în căsătorie nu a fost una romantică, aparent spuselor vedetei, ci ”Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică.

„Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud.  Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, spunea Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: