Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu tichetele de masă: „Eu astfel de șmecherii nu le mai suport”

Marcel Ciolacu a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu tichetele de masă: „Eu astfel de șmecherii nu le mai suport”

tichete de masa

Guvernul aduce în atenție posibile modificări privind tichetele de masă. În această perspectivă, premierul Marcel Ciolacu a declarat că va prezenta în Parlament un pachet de măsuri fiscale pentru care-și va asuma răspunderea, iar acesta va fi supus dezbaterii publice în cursul acestei săptămâni. De asemenea, premierul a menționat că se ia în considerare posibilitatea de a permite plata tichetelor de masă în numerar. Iată toate detaliile!

Marcel Ciolacu a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu tichetele de masă

Premierul Marcel Ciolacu a menționat că se discută despre o propunere de a elibera tichetele de masă sub formă de bani. Ciolacu a dorit să evidențieze că anumite firme emit tichete de masă percepend comisioane considerabile, motiv pentru care se ia în considerare posibilitatea de a acorda tichetele de masă sub formă de bani. În România, există mai mulți emițători autorizați care oferă tichete de masă, inclusiv companii precum Sodexo, Edenred (Ticket Restaurant) și Up Romania.

„Cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului în transparență. Pe urmă își iau avizele, trec prin ședință de guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului.

O decizie definitivă urmează să fie luată în cursul săptămânilor viitoare

Procedura e de 1-2 săptămâni. Nu o să fie nimic ascuns. Am mai auzit că vrea să facă cineva o moțiune de cenzură, dar de fapt e o șmecherie pentru ca nimeni să nu știe ce e acolo, ceea ce e fals. Vor fi și zile pentru depunerea amendamentelor„, a anunţat premierul Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe care a avut loc luni, 11 septembrie.

„Companiile care emit aceste tichete au ajuns la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere, 3% la emitere, 3% la colectare, din informațiile pe care le am eu. 

Dacă nu înțelegem că nu putem să avem profit excepțional, poate și cu 1% impozit cu doi angajați, eu astfel de șmecherii nu le mai accept”, a concluzionat premierul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: