Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu, despre Kelemen Hunor: „Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuțăreală și …“

Marcel Ciolacu, despre Kelemen Hunor: „Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuțăreală și …“

Marcel Ciolacu a depus în Parlament legea care interzice folosirea făinii de insecte: „Protejăm produsele tradiționale românești!”

Katalin Novak, președintele Ungariei a efectuat o vizită în România, weekend-ul trecut. În urma acestui eveniment au apărut mai multe critici dure. Însăși Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a vorbit despre acest subiect și spune că această vizită a fost gândită într-un mod greșit.

Marcel Ciolacu a vorbit despre vizita președintelui Ungariei în România, despre care spune că aceasta a fost gândită într-un mod greșit. De asemenea, președintele Camerei Deputaților mai spune că aceasta a fost una provocatoare.

„Părerea mea e că a fost o vizită total eronat gândită și provocatoare”, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre Kelemen Hunor: „Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuțăreală și …“

Marcel Ciolacu și-a spus părerea referitoare la vizita președintelui Ungariei. Printre altele, președintele social-democraților a declarat că nu crede că vicepremierul Kelemen Hunor face politica Ungariei, după ce în presă au apărit astfel de informații. Marcel Ciolacu spune că a discutat personal cu președintele UDRM pe acest subiect.

„Nu cred că domnul Kelemen Hunor face politica Ungariei și a președintelui Ungariei. Totuși, să rămânem… Am văzut și reacția, cum e corect. Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuțăreală și ieșiri necontrolate, care știm că în contextul războiului din Ucraina sunt încurajate de dictatorul Putin, dau dorim un dialog corect cu instituțiile statului, prin MAE?”, conchide președintele PSD.

Coaliția AUR, de altă părere

Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au protestat în fața biroului președintelui Camerei Deputaților. În plus, formațiunea politică solicită ca UDMR să fie scoasă din coaliția de guvernare, după vizita președintelui Ungariei în România.

George Simion a solicitat șefului Executivului să explice în ce condiții a avut loc vizita acestui șef de stat, dar a criticat și postarea publicată de Katalin Novak în mediul online.

„Cu o zi înainte, vicepremierul României Kelemen Hunor a apărut la un eveniment cu harta Ungariei Mari în spate. Totodată, vinerea trecută, niște teroriști condamnați pentru că au vrut să pună bombe de Ziua Națională a României au fost medaliați în prezența a doi demnitari ai statului român de la UDMR.

La un meci de hochei, nu a fost intonat imnul României și, în prezența ministrului Mediului Tanczos Barna, s-a cântat imnul unui așa-zis ținut. La finala Cupei României la fotbal, suporterii echipei Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele atunci când a fost intonat imnul României.

Ministrul Mediului, cel care a refuzat să jure cu mâna pe Constituție, a făcut mai multe comentarii provocatoare, iar deputați UDMR cu dublă cetățenie sunt membri în comisiile SRI și SIE.

Întreg șirul acesta de întâmplări din ultimele săptămâni pare să indice că există un plan de dezmembrare a României și că actualele provocări venite din partea Budapestei și a extremiștilor de la UDMR urmăresc să creeze tensiuni etnice”, mai spunea liderul AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: