Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după ce votul pe moţiunea de cenzură s-a amânat

Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după ce votul pe moţiunea de cenzură s-a amânat

moțiunea de cenzură

Președintele PSD Marcel Ciolacu a părăsit nervos sala de plen a Parlamentului, după ce nu a existat cvorum de şedinţă pentru votarea moţiunii de cenzură. Liderul social-democrat era convins că moțiunea va trece, deoarece se baza pe „250 de voturi”.

PSD vrea să excludă „îmbolnăviții”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că forul de conducere al partidului va discuta despre excluderea celor 5 parlamentari PSD care au absentat de la ședință. Aceștia sunt: Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Ciocan Dan și Pațurcă Roxana. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat excluderea din partid a „îmbolnăviților”.

„Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit digi24.ro.

Ciolacu: Avem dreptul de a depune moţiune de cenzură

De asemenea, liderul social-democrat a dat asigurări că moţiunea de cenzură ar fi trecut dacă s-ar fi votat.

Preşedintele PSD nu a răspuns dacă va fi depusă o nouă moţiune de cenzură. „Eu vă spun că nu s-a votat moţiunea de cenzură. Vom lua o decizie şi vă vom anunţa. În două zile, vom avea un Comitet. Sunt discuţii. Avem dreptul de a depune moţiune de cenzură. În două zile venim cu precizări”, a adăugat Ciolacu.

Nu a existat cvorum de ședință

Votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL a fost amânată, luni, pentru că nu a existat cvorum de şedinţă. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit ca în plen să fie prezenți 233 de parlamentari. Opoziția a putut strânge doar 226 de parlamentari.

Ședința de plen în care ar trebui dezbătută și votată moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost amânată pentru o oră. La momentul dezbaterilor din plen erau prezenți doar 170 de parlamentari, departe de cvorumul necesar de 233 de parlamentari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: