Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu simte de pe acum cine va fi ales şeful de stat al României la alegerile prezidenţiale din 2024

Marcel Ciolacu simte de pe acum cine va fi ales şeful de stat al României la alegerile prezidenţiale din 2024

Marcel Ciolacu a vorbit din nou despre posibilitatea unui candidat comun al PSD și PNL la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Premierul pretinde că sunt discuții „între colegi”, dar nu s-a luat nicio decizie, pentru că până la prezidențiale „mai e cale lungă”. Mai mult decât atât, Ciolacu a subliniat că, dacă se va ajunge la o astfel de formulă, aceasta nu va fi un USL 2.

Mister cu coaliția electorală

De obicei, în politică niciodată nu spui niciodată. Da, au existat discuții până la urmă, ca și între colegi, am văzut ce a declanșat declarația mea. Au fost discuții și de liste comune. Nu vorbim de un USL 2.

În cazul în care noi simțim că românii au încredere în această coaliție, putem veni cu un program de țară și cu o abordare comună în anul următor. Nu este o decizie, este o discuție. Este posibil, nu este posibil.

Ca și președinte al partidului, prioritatea mea numărul unu sunt primele alegeri, respectiv alegerile europarlamentare”, a zis Marcel Ciolacu.

Se schimbă paradigma „după 20 ani de dreapta”?

Întrebat dacă PSD ar fi de acord cu susțină un candidat PNL pentru președinția țării, Ciolacu a spus că după 20 de ani de președinte de dreapta, e cazul ca „România să aibă și un președinte de stânga”.

Reamintim că Marcel Ciolacu a afirmat marți că poară discuții cu Partidul Național Liberal pentru liste comune la alegerile din 2024. Iar președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu există „negocieri secrete”.

Totuși, președintele PSD a dat de înțeles că nu este de acord cu ideea unui candidat comun din partea PNL.

Să depășim europarlamentarele. În schimb, cu adevărat, după 20 de ani de președinte de dreapta, cum se spune, cred că e cazul ca România să aibă și un președinte de stânga”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: