Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Vela, actualizări cu privire la situația actuală a cazurilor mari de infestări cu COVID-19

Marcel Vela, actualizări cu privire la situația actuală a cazurilor mari de infestări cu COVID-19

Marcel Vela dactualizări cu privire la noul COVID-19

Situația alarmantă este mai mare cu fiecare zi ce trece, la varful orei de afișare legate de bilanțul zilnic cu privire la sitauția actuală a cazurilor, ale deceselor, ori ale testelor făcute zilnic. Marcel Vela, Ministrul de Interne, declară că situația etse alarmantă, și procrastinează că în septembrie, este posibil ca în România să se ajungă la un milion de cazuri cu coronavirus.

Care este declarația Ministrului de Interne?

„Am văzut în fiecare seară la TV tot felul de specialiști care anunțau ce se va întâmpla, că va fi rău. În martie și aprilie n-am avut o creștere a numărului de cazuri. Românii au fost extrem de responsabili de Paște și 1 Mai Acest studiu nu a ajuns pe masa mea, acest studiu nu e făcut de CNSU.  Oficial nu s-a dezbătut în CNSU o asemenea situație mega dramatică”, a declarat ministrul de Interne într-un discurs televizat.

Ministrul de Interne apelează încontinuare la simțul civic al cetățenilor și îi îndeamnă să se ferească de locurile aglomerate, dat fiind focarul de infectare alarmant. Este de pereferat ca pronosticurile să nu alarmeze oamenii, chiar dacă este o creștere cu fiecare zi trecătoare.

Cum putem evita infestarea cu noul virus?

„Nu luați în calcul știri alarmiste. Nu cred că trebuie să ne ocupăm tot timpul, toată energia cu studiile unora. Este clar că avem o creștere, că avem focare, că acestea sunt regionalizate în anumite zone, nu e la nivel național. Dacă ne concentrăm spre a comunica mai bine, spre a explica cetățenilor din acele zone eu cred că acest nivel de alarmare și dinamica acestei creșteri se va opri și va fi într-un platou și apoi în coborâre”, a mai declarat Marcel Vela

Comunicarea ne ține laolaltă, așadar, cele mai bune recomandări în situația aceasta tensionată pe care oamenii ordinii politice o expun ține de acele minime conduite de respectarea măsurilor de protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini