Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota a făcut destăinuiri dureroase despre soțul său, în ziua aniversării a trei ani de la nunta sa. „Nu văd o relație in viitorul apropiat..”

Marcela Fota a făcut destăinuiri dureroase despre soțul său, în ziua aniversării a trei ani de la nunta sa. „Nu văd o relație in viitorul apropiat..”

Pentru Marcela Fota, luna februarie reprezintă un moment deosebit de dificil, care-i aduce amintiri pe care le va purta în suflet pentru tot restul vieții. În urmă cu trei ani, pășea fericită în fața altarului alături de soțul său, care a încetat din viață în urmă cu doi ani. Pierderea celui mai drag om a afectat-o puternic, așa că nu intenționează să-și refacă viața prea curând.

Marcela Fota a făcut destăinuiri dureroase despre soțul său, în ziua aniversării a trei ani de la nunta sa. „Nu văd o relație in viitorul apropiat..”

Marcela Fota a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Minel Păpăroiu. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, i-a dăruit artistei o familie și o viață minunată, însă nu a avut șansa să se bucure pentru mult timp de împlinirile lor. La doar un an de la nuntă a încetat din viață, cauza morții fiind un infarct.

Pierderea celui mai iubit om din viața sa a afectat-o puternic pe cântăreața, care nici acum, după 2 ani, nu reușește să-și revină. Suferă nespus și-l poartă mereu în suflet, motiv pentru care nu s-a gândit niciodată că în viața sa va apărea un alt partener. Pe data de 2 februarie, ea și soțul său ar fi aniversat 3 ani de la nuntă, ocazie cu care a făcut câteva destănuiri dureroase.

Marcela a mărturisit că vrea să continue să-și crească fiul singur, chiar dacă nu doar o dată a fost curtată de alți bărbați. Nu intenționează să-și refacă viața în viitorul apropiat, mai ales că micuțul David reprezintă în acest moment prioritatea sa principală.

„Asa cum l-am pierdut eu pe sotul meu, nu vad o relatie in viitorul apropiat. As fi nebună să spun că nu sunt abordată și că nu primesc mesaje, insă pentru mine nu contează asta în aceste momente. Eu am o responsabilitate foarte mare, și anume David, fiul meu, pentru care aș face orice.”, a declarat Marcela Fota.

Legătura dintre Marcela Fota și soțul său a continuat chiar și după ce bărbatul a încetat din viață

Marcela Fota a vorbit mereu cu dragoste și un respect deosebit despre bărbatul pe care l-a iubit, chiar dacă i-a fost greu să abordeze acest subiect. A dezvăluit că încă îl simte în jurul său, motiv pentru care îl și visează adesea. La doar 8 luni după ce acesta a încetat din viață, artista a povestit ce conversație a avut cu soțul său în vis.

„De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?’, însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva’. Chiar în ultimul vis când l-am întrebat „De ce ai plecat? De ce ne-ai lăsat?’ mi-a spus: „Nu te mai gândi la asta pentru că eu am venit să-ți cumpăr mașină’, pentru că ăsta era planul nostru. În luna ianuarie ar fi trebuit să-mi cumpăr mașină și ar fi trebuit să plecăm în Germania pentru o mașină… îl visez foarte des, iar prezența lui o simțim tot timpul. Noi știm că el în continuare face parte din viețile noastre și că zi de zi ne veghează’, a declarat Marcela Fota, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: