Redactia.ro
Home » Știri » Mare atenție în vacanță! Turiști români înțepați în apă: „Cu un fel de ac lung ce se deplasa cu viteză”

Mare atenție în vacanță! Turiști români înțepați în apă: „Cu un fel de ac lung ce se deplasa cu viteză”

Turismul în Turcia a devenit din ce în ce mai popular printre români, mulți alegând această destinație pentru frumusețea sa naturală, plajele sale splendide și ospitalitatea localnicilor. Cu toate acestea, unii turiști s-au confruntat cu o experiență neplăcută în timp ce se bucurau de valurile mării.

Turiști români înțepați în apă

Unii vizitatori români din Antalya și Side au relatat despre prezența unor pești misterioși:

„Suntem în Antalya, Belek. Totul bine și frumos până intri în mare, niște vietăți vin și te înțeapă / pișcă tare și-ți lasă un semn!!! Știe cineva despre ce este vorba?”, a fost mesajul inițial care a atras multe răspunsuri, potrivit digifm.ro. 

„Și noi am întâlnit anul acesta, în Side. Sincer, pentru mine a fost foarte neplăcut. L-am văzut pentru că apa era foarte curată, un pește cu un fel de ac lung ce se deplasa cu viteză”, a precizat o altă persoană, conform sursei citate. 

Conform relatărilor, acești pești pot deveni o problemă mai ales dacă stai liniștit în apă. Unul dintre turiști a menționat:

„Dacă stai pe loc și nu te miști. Dacă înoți sau te bălăcești nu sunt probleme”, a remarcat altcineva, potrivit aceleași surse. 

Mare atenție în vacanță

Deși această problemă a stârnit îngrijorare printre cei care intenționează să viziteze Turcia, este important să reținem că astfel de întâlniri cu fauna marină pot avea loc oriunde în lume. Prin urmare, este esențial să fim informați și precauți.

Dacă planificați să vizitați Turcia sau orice altă destinație litorală în viitorul apropiat, ar fi bine să aveți la îndemână un kit de prim ajutor și să vă informați despre fauna locală și potențialele pericole.

 

Sursa foto: sunrise-travel.eu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: