Redactia.ro
Home » Sport » Marele Premiu al Chinei a fost anulat! Se așteaptă comunicatul oficial

Marele Premiu al Chinei a fost anulat! Se așteaptă comunicatul oficial

Marele Premiu al Chinei a fost anulat

Marele Premiu al Chinei a fost anulat. Se pare că organizatorii competiției au decis ca în acest an cursa de la Shanghai să nu mai aibă loc din cauza virusului ucigaș.

Marele Premiu al Chinei, a patra cursă din 2020, ar fi trebuit să aibă loc pe 19 aprilie. Jurnaliștii din Marea Britanie susțin că organizatorii au decis să renunțe la eveniment. Deocamdată nu se știe dacă competiția va fi amânată sau scoasă din calendarul anului 2020.

„Discuţiile continuă pentru a se stabili dacă cursa va fi amânată sau anulată complet. Cu un calendar record de 22 de curse în acest sezon, este dificil însă de întrevăzut unde ar putea fi înscrisă o cursă reprogramată în China”, au mai scris jurnaliştii britanici, de la The Times.

Alte competiții au fost anulate

Din cauza epidemiei de coronavirus, din cauza căreia şi-au pierdut viaţa peste 1.100 de persoane, mai multe competiții care aveau loc în Asia au fost anulate. ATP a anulat patru turnee challenger din China. S-a renunțat și la cursele de schi, dar și Campionatele Asiei de atletism în sală.
Cele patru turnee urmau să aibă loc Qujing (începând din 2 martie), Zhuhai (9 martie), Shenzhen (16 martie) şi Zhangjiagang (23 martie). Până acum organizatorii nu au decis ce se întâmplă cu turneele challenger de la Taipei (Taiwan, din 30 martie), Nanchang (China, din 6 aprilie), Changsha (China, din 13 aprilie) și Anning CH 125 (China, din 20 aprilie). Un turneu preolimpic de box a fost mutat în iordania. Turneul preolimpic de fotbal feminin, de la Wuhan (3 şi 9 februarie), se va desfășura în Australia. FIBA a mutat la Belgrad turneul feminin de calificare la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo. Acesta ar fi trebuit să se desfășoare la Foshan, în aprilie.

Citește și: Kobe Bryant şi Gianna au fost înmormântaţi! Ceremonia a fost privată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: