Redactia.ro
Home » Sport » Kobe Bryant şi Gianna au fost înmormântaţi! Ceremonia a fost privată

Kobe Bryant şi Gianna au fost înmormântaţi! Ceremonia a fost privată

Kobe Bryant şi Gianna au fost înmormântaţi!

Kobe Bryant şi Gianna au fost înmormântaţi! S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, dar familia a dorit o ceremonie privată, la Corona Del Mar, California.

Înmormântarea a avut loc vineri, în cimitirul Pacific View Memorial Park, susţin cei de la Daily Mail. Absolut niciun fotograf nu a avut acces. Soţia fostei vedete din NBA a dorit ca ceremonia să fie cât mai discretă. Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au decedat pe 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, în apropiere de Los Angeles. Fostul star NBA şi fiica sa se îndreptau spre un turneu găzduit de şcoala sa de baschet.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016

De cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers, Kobe Bryant a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Bryant a jucat toată cariera, între 1996 și 2016, pentru Los Angeles Lakers. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24). A fost unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.
Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. S-a retras din activitate în 2016. Era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri.

Citeşte şi: Ionuț Radu este rezervă şi la Parma. Anunţul presei din Italia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: