Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu este rezervă şi la Parma. Anunţul presei din Italia

Ionuț Radu este rezervă şi la Parma. Anunţul presei din Italia

Ionuț Radu este rezervă şi la Parma

Ionuț Radu este rezervă şi la Parma. Jurnaliştii italieni susţin că portarul român nu va evolua în meciul cu Sassuolo, de la sfârşitul acestei săptămâni.

Ionuț Radu s-a transferat la Parma în această iarnă, dar încă este rezervă. Românul nu a reuşit să debuteze pentru noua sa echipă, şi se pare că nu o va face nici în această săptămână. Oficialii susţin că încă are nevoie să se acomodeze cu noii săi colegi. Antrenorul, Robert D’Aversa îl păstrează deocamdată în poartă pe Simone Colombi, care nu are prea multe meciuri jucate, fiind mai mereu rezervă. Cei de la fantacalcio.it scriu că, Colombi s-a descurcat bine în ultimele meciuri, aşa că tehnicianul a decis să-i mai dea o şansă. Presa din Italia susţine că, Ionuţ Radu ar urma să intre în poartă pe 23 februarie, în meciul cu Torino.

Radu s-a transferat pentru că nu mai prindea echipa

Ionuț Radu a plecat în această iarnă de la Genoa. A apărat în 19 partide în acest sezon, dar începuse să fie lăsat pe bancă. Aşa că impresarul i-a căutat rapid un nou angajament. Înainte de a accepta să joace pentru Parma, internaţionalul român a mai avut oferte şi din Franţa.

„Sunt întotdeauna pregătit. Muncesc din greu pentru a-l convinge pe antrenor, pot ajuta”, a declarat goalkeeper-ul.

În acest moment cota de piaţă a portatului român este de 15 milioane de euro.

Citeşte şi: Bănel Nicoliță nu renunţă la CS Făurei! Ce l-a făcut să se răzgândească

Loading...