Redactia.ro
Home » Monden » Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani. Cum arată acum îndrăgita artistă

Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani. Cum arată acum îndrăgita artistă

GALERIE FOTO (6) Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani

Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani. Celebra artistă împlinește vârsta de 79 de ani. După mai bine de 60 de ani de carieră de excepție, este considerată una dintre cele mai valoroase și apreciate soliste de muzică ale României.

Margareta Pâslaru a împlinit 79 de ani. Cum arată acum îndrăgita artistă

Sâmbătă, 9 iulie, cântăreața de muzică ușoară și populară, pianistă, compozitoate, textiera, actriță de teatru și film, regizorul artistic, producătoarea, scenarista, scriitoarea, realizatoarea de radio și TV Margareta Pâslaru împlineste 79 de ani. Artista a cucerit publicul și prin cei mai frumoși ochi albaștri, prin senzualitate, iar în ultimii ani s-a remarcat prin nenumărate acte de caritate, realizate în beneficiul persoanelor fără ajutor. Primele urări pentru aniversarea sa au venit chiar din partea fanilor pe care îi are în mediul online.

La 79 de ani, artista este într-o formă de invidiat și mereu cu zâmbetul pe buze. Pe rețelele de socializare, Margareta Pâslaru este mereu sociabilă și deschisă. Vedeta a vorbit într-un interviu, despre viața și cariera sa. Margareta Pâslaru a spus ce dorință are pentru anul acesta, de ziua ei. „Darul divinității, darul de a compune. Fiorul transmis de muzică, răspândește bucurie, dragoste, tristețe, revoltă, umor, duioșie, chiar invită la dans. Am interpretat piese în ritmuri precum rumba lentă, vals, foxtrot, tango, cha-cha, mambo, sirtaki, până la twist, slow-rock, reggae, shake, blues. De câte ori ideile sosesc :), le împărtășesc colaboratorilor Jolt și Andrei Kerestely în studioul cărora înregistrez în beneficiul unor cauze meritorii.”, a spus artista pentru spectacola.ro.

Cântăreața de muzică ușoară și populară a debutat în muzică în 1958, iar vocea ei amplă a fost remarcată de compozitorul George Grigoriu. „În tinerețe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim ‘numele’ spre binele altora”, este motto-ul după care se ghidează Margareta Pâslaru, și care a motivat-o să se implice în acțiuni caritabile.

Cum reușește Margareta Pâslaru să se mențină la 79 de ani

Margareta Pâslaru a mărturisit că cea mai eficientă dietă pe care o ține este dansul, spectacolele și cântecele pe care le intepretează. „Cea mai eficientă „dietă” este cea de a cânta dansând, consumă energia în turnee, două spectacole zilnic cu câte 5-6 melodii, și 3 spectacole sâmbăta și duminica (un comentator admira la TV faptul că cineva a cântat și dansat 4 minute). 🙂
Prin numeroase și minunate solicitări, în teatru și film, repetiții, înregistrări, filmări TV, mi-am format un ritm propriu. Desigur, ritmul prezent s-a schimbat, include adaptarea la noi tehnologii prin care prezint aspectul creator și experiența. Am înlocuit deplasările obositoare cu studioul de înregistrări”, a mai spus artista.

La cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, fanii i-au urat „La mulți ani”. „La mulți ani, multă sănătate! S-aveți inspirație și timp prielnic pentru creație! De peste șase decenii ne-ați dăruit cântec și ați dobândit iubire! ?? Reverență! (…) La mulți ani frumoși, sănătoși și bucuroși! ??? Vă doresc să aveți o zi magică! ? (…)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: