Redactia.ro
Home » Monden » Margherita, apariție incendiară pe Internet. Cum s-a postat fata Clejanilor, în timp ce fratele ei Fulgy se află în plin scandal

Margherita, apariție incendiară pe Internet. Cum s-a postat fata Clejanilor, în timp ce fratele ei Fulgy se află în plin scandal

GALERIE FOTO (2)

Margherita face senzație pe Internet! Fata Clejanilor și-a bucurat fanii cu o apariție incendiară, în timp ce fratele ei Fulgy se află în plin scandal din pricina problemelor cu drogurile.

Margherita reușește să-și surprindă mai mereu urmăritorii de pe Instagram. Așa se face că, de această dată, fiica Clejanilor s-a pozat într-o nouă ipostază incitantă.

Margherita, apariție incendiară pe Internet. Cum s-a postat fata Clejanilor

Margherita s-a pozat acum întinsă pe pat. Îmbrăcată într-o ținută sumară, cu cizme decupate roșii, care îi pun în valoare și mai bine formele, Margherita apare “însoțită” de o jucărie de pluș.

La fotografie, fiica celor de la Clejani a pus un text sugestiv: “Eu și papagalul”. Și chiar dacă a oprit secțiunea de comentarii, Marga a strâns rapid câteva sute de aprecieri.

Însă nu este prima dată când sora lui Fulgy se postează în cele mai incendiare ipostaze. Deși fratele ei se află în plin scandal, ea și-a continuat activitatea pe rețelele sociale.

Margherita face senzație pe Internet

Margherita de la Clejani nu pare afectată de scandalul uriaș în care încă se află fratele ei. Chiar la începutul lunii iunie, Marga a postat pe Instagram un video în care linge o floare. Ca și până acum, fiica Clejanilor a oprit secțiunea de comentarii, așadar că fanii nu și-au putut exprima liber gândurile.

Însă nici Marga nu este străină scandalurilor. În urmă cu un an, când a provocat un accident care ar fi avut legătură tot cu drogurile, fiica Clejanilor a declarat că “din greșeli se învață și viața merge mai departe”.

„Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău”, a mărturisit Marga după incident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: