Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani a lăsat totul la vedere.Viorica si Ionita vor lua foc când vor vedea

Margherita de la Clejani a lăsat totul la vedere.Viorica si Ionita vor lua foc când vor vedea

GALERIE FOTO (2)

Margherita de la Clejani șochează din nou după ce s-a filmat într-o salopetă care a lăsat totul la vedere. Viorica și Ioniță de la Clejani vor lua foc la vederea imaginilor. Margherita de la Clejani nu se oprește din a ne surprinde cu fiecare postare pe care o face publică pe rețelele sale de socializare. Deși nu este la prima abatere, de data asta pare că a comis-o grav!

Focoasa blondină a postat recent pe unul dintre conturile ei de social media o filmare în care dansează lasciv. Nu mult timp a fost necesar ca filmarea să se răspândească masiv printre fanii ei, dar și printre persoanele care nu o au neapărat la inimă. Margherita de la Clejani a reușit să strângă peste 40,000 de aprecieri la videoclipul compromițător. Cântăreața apare imbrăcată într-o salopetă mulată care arată ca turnata pe ea, care ce să vezi, are fix culoarea pielii încât îți crează iluzia optică a faptului că Margherita este goală pușcă.

 

sursă foto: tiktok

Margherita de la Clejani nu se sfiește să dea din șolduri și să apeleze la mișcări lascive să atragă atenția publicului pentru a obține cât mai multe vizualizări, aprecieri și comentarii. Pe contul unde focoasa blondină se postează adesea dansând lasciv publicului de pe internet are peste 77,000 de urmăritori și 300,000 de aprecieri.

@margheritamorningstar

♬ Bruneta – Alex Velea & Tzanca Uraganu & Jador

Oare ce reacție vor avea Viorica și Ioniță de la Clejani la vederea imaginilor?

Cel mai probabil Viorica și Ioniță de la Clejani s-au obisnuit cu stilul excentric de viață al fiicei lor. De fiecare dată când fiica lor, Margherita de la Clejani a intrat in atenția presei, cei doi i-au luat apărarea vehement, invocând faptul că etse tânără, arată bine și nu are motive să nu fie lipsită de inhibiții.

De ceva vreme Margherita de la Clejani a renunțat la cariera muzicală și s-a axat mai mult pe altă latură artistică care o pasionează în special și anume moda. De curand și-a deschis chiar un  magazin in centrul capitalei unde vinde haine a căror design este unicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: