Redactia.ro
Home » Monden » Margherita, cu sânii la vedere pe internet. I-a surprins pe fani

Margherita, cu sânii la vedere pe internet. I-a surprins pe fani

Margherita a făcut anunțul despre sarcină

După o bună perioadă în care a stat mai mult despărțită de rețelele de socializare, din cauza scandalurilor în care a fost implicată, Margherita de la Clejani a revenit în forță. Și-a etalat silicoanele pe Instagram și a atras privirile tuturor fanilor ei.

Margherita, cu sânii la vedere

Margherita a surprins zilele acestea cu o postare de pe Instagram. Fata Clejanilor s-a pozat în sânii goi  și i-a surprins pe fani. Iar pentru a nu atrage reacții negative, Margherita a oprit toate comentariile. La descrierea fotografiei, Margherita a scris: ”Playboy”, informează Spynews.

Margherita de la Clejani s-a fotografiat în sânii goi.

Margherita de la Clejani a avut parte de un an marcat de scandaluri. Unul legat de faptul că a provocat un accident, după ce a fost prinsă de oamenii legii sub influența substanțelor interzise. Un altul legat de maimuța sa, fiind acuzată de maltratarea animaleor, iar un alt scandal este cel legat de faptul că a bătut și a amenințat două angajate ale unei firme imobiliare.

În pofida acestor lucruri, Margherita pare resemnată și a spus într-o emisiune TV că 2020 a fost pentru ea un an bun. Totodată, Margherita a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri, drept urmare, poate discerne acum între ce este bine și ce este rău. Ea vede viața precum ”un ocean pe care ea îl parcurge cu pași mărunți.”

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a declarat fiica Clejanilor la o emisiune Tv.

Pe lângă cele menționate, Margherita recunoaște că și-a ales un anturaj nepotrivit. Ea este de părere că cel mai important este ”să te iubești, să te respecți dar și să fii atent la ceea ce întâmplă în jur.”

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”, a mai spus Margherita.

Cum a scăpat Margherita de închisoare?

Margherita de la Clejani a riscat închisoarea din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Se pare că a scăpat de acest lucru, după ce au ajuta-o părinții, Viorica și Ioniță de la Clejani, spun apropiații familiei.

”Nu mai știu nici ei, săracii, ce să facă și cum să îi mai ajute pe copiii ăștia. Sunt terminați și psihic, și financiar. Viorica și Ioniță au rezolvat problema, dar probabil nu au scăpat prea ieftin.Margherita spune de fiecare dată că se cumințește, dar nici gând de așa ceva. Parcă este din ce în ce mai rău. Poate au greșit și părinții pentru că i-au făcut mereu pe plac, au cocoloșit-o, i-au dat tot ceea ce și-a dorit”, potrivit spuselor unui apropiat al familiei, pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: