Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă

Margherita de la Clejani a ținut un discurs filosofic în fața Poliției. Ea a fost rănită în zona inimii de atacatorul de pe trotinetă

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă. Iată ce pedeapsă ar putea primi!

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă

Adrian Rădulescu, cel care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, este acuzat de lovire sau alte violențe. Instanța a admis toate probele depuse la dosar, iar primul termen de judecată are loc pe 9 decembrie.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani va sta față în față cu agresorul ei, deoarece procedura prevede ca victimele să se prezinte la tribunal pentru a-și întâlni atacatorul.

Primul termen al acestui proces de judecată va avea loc vineri, 9 decembrie:

Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate”, au decis judecătorii.

Ce pedeapsă ar putea primi agresorul Margheritei de la Clejani

Din pricina faptului că agresorul a fost acuzat de lovire sau alte violențe, și nu de tentativă de omor, acesta ar putea scăpa destul de ușor cu o amendă penală.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”, conform legii.

Agresorul Margheritei de la Clejani a explicat, în fața procurorilor și polițiștilor, motivul atacului

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor și l-au arestat, joi seară, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Bărbatul locuiește în București și are 38 de ani. În prezent este acuzat de vătămare corporală și alte violențe.

Agresorul a declarat că a fost perfect conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare. Acesta le-a mărturisit procurorilor și polițiștilor că inițial și-a dorit să atingă diverse femei, pe stradă, dar mai apoi i-a venit ideea de a le înțepa pentru ca acestea să îl țină minte. Individul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Margherita de la Clejani, victimă aleasă la întâmplare

În seara de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost una dintre victimele unui bărbat care a înjunghiat 2 tinere pe stradă, potrivit Fanatik, Margherita a fost înjunghiată în piept cu un cuțit.  Din fericire, Margherita de la Clejani a fost transportată de urgență spital. Aceasta a răsuflat liniștită când medicii au asigurat-o că rănile nu sunt grave, motiv pentru care nu s-a internat peste noapte.

Totuși, lama care a fost scoasă din interiorul pieptului demonstrează că Margherita de la Clejani a fost agresată de bărbat, extrem de grav punându-i chiar viața în pericol!

Sursa foto: Instagram Viorica de la Clejani

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”,a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

Viorica din Clejani a declarat că Justiția nu își ia treaba în serios, criminalii plimbându-se liberi pe stradă.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a declarat Viorica de la Clejani,pentru Spectacola.

Margherita își dorește o pedeapsă pe măsura faptei pentru agresor:

”(…) Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor! În zona inimii! De un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.

(…) Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală.

De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiuniiBineînţeles, am fost consiliată de psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea, care este acum uşor afectată”, a spus Margherita în fața camerelor de luat vederi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: