Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani revine în industria muzicală. Cum a reușit Fulgy să o convingă

Margherita de la Clejani revine în industria muzicală. Cum a reușit Fulgy să o convingă

Margherita de la Clejani revine în industria muzicala

Margherita de la Clejani revine în industria muzicală.Margherita de la Clejani revine în industria muzicala Anunțul surprinzător a fost dat chiar de fratele său, Fulgy. Tânărul a declarat în cadrul unei emisiuni tv cum a reușit să o convingă pe sora lui să revină în muzică.

Margherita de la Clejani revine în industria muzicală. Cum a reușit Fulgy să o convingă

Margherita de la Clejani revine în industria muzicală. Viorica și Ioniță de la Clejani se confruntă cu o situație dificilă, după ce fiul lor, Fugly a fost implicat în numeroase scandaluri. De asemenea, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. După ce a stat două săptămâni internat într-o clinică de reabilitare, Fulgy a declarat că vrea să se reprofileze. Recent, acesta a făcut un anunț șocant, de această dată, referitor la sora lui, Margherita.

Fiul Clejanilor a declarat la Antena Stars că sora sa va reveni în lumea muzicii, după o pauză de câteva luni. Mai mult, Fulgy a declarat că el a convins-o pe Marga să se reapuce de muzică. Tânărul a spus că s-a rugat la Dumnezeu ca să-i lumineze mintea și că, de fapt, locul ei este pe scenă. „Urmează mare redeschidere cu Margherita de la Clejani. Margherita se reapucă de cântat, după o pauză îndelungată uite că m-a ascultat Dumnezeu și am convins-o și eu oarecum și și-a dat și ea seama în același timp. Dumnezeu le-a aranjat pe toate. M-am rugat lui Dumnezeu să îi lumineze mintea. Era păcat ca o fată atât de frumoasă, talentată și inteligentă pentru că și ea ca mine domină. Margherita repetă încontinuu pentru că are auz absolut ca fratele ei. Până și când vorbim studiem”, a spus Fulgy.

De asemenea, Fulgy a spus că i-a stabilit Margheritei un onorariu, și că suma va fi în funcție de statutul invitaților. Mai mult, acesta a spus că sora sa nu va cânta la nunți. „I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a mai transmis fiul Clejanilor.

Fulgy, despre problemele pe care le are în ultima perioadă

Fiul Clejanilor a lansat un video pe Youtube în care recunoaște că problemele cu drogurile i-au adus multe necazuri și au generat multă suferință familiei sale. Dan Manole, pe numele de scenă Fulgy, le-a cerut scuze părinților, susținând că le-a făcut mult rău. Fulgy i-a cerut scuze și fostei sale iubite. Conform acestuia, tânărul ar fi ucis o pisică din cauza nervilor. „Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri”, a spus Fulgy.

În încheiere, Fulgy și-a cerut scuze față de Dumnezeu, menționând că l-a ajutat să revină pe drumul cel bun. „Pe final, aș vrea să promit că voi lupta toată viața mea cu această boală a secolului XXI – drogurile – și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, se arată în mesajul postat de Fulgy pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: