Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Fulgy după ce și-a agresat tatăl! Ce a spus fiul Clejanilor despre eveniment

Prima reacție a lui Fulgy după ce și-a agresat tatăl! Ce a spus fiul Clejanilor despre eveniment

Prima reacție a lui Fulgy după ce și-a agresat tatăl! Ce a spus fiul Clejanilor despre eveniment

Ieșirile lui Fulgy sunt din ce în ce mai controversate, asta după ce fiul Clejanilor și-a agresat tatăl în seara de 4 iulie. Ioniță de la Clejani a chemat imediat poliția, iar acum tânărul a avut prima reacție la cele întâmplate. 

Prima reacție a lui Fulgy după ce și-a agresat tatăl! Ce a spus fiul Clejanilor despre eveniment

Fulgy nu se mai potolește! După ce în urmă cu câteva săptămâni fiul Clejanilor a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise, se pare că a început un întreg scandal în showbiz. Aceasta a făcut o serie de declarații care a pus pe multe vedete în centrul atenției, lucru care l-a făcut pe tatăl tânărului să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Mezinul Clejanilor a fost internat două săptămâni la Spitalul Obregia pentru a reuși să treacă peste dependența de droguri, însă de curând a fost externat, fiind luat de acolo de către tatăl său. Fulgy nu a mai dorit să continue tratamentul impus de medici și a dorit libertatea pe care a avut-o înainte. Părinții tânărului i-au ascultat dorința și l-au adus din nou în sânul familie, însă se pare că au făcut o greșeală, căci acesta a fost prins de poliție conducând fără permis.

Și dacă toate aceste lucruri nu erau de ajuns, iată că acum, Fulgy a făcut din nou prostie care îl va costa scump. Din cauza stărilor pe care le are în ultima perioadă, fiul Clejanilor și-a agresat tatăl în seara de 4 iulie, acesta din urmă ajungând chiar să sune la poliție pentru a veni să calmeze situația.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au anunțat reprezentanții poliției.

Potrivit fanatik.ro, Fulgy a făcut primele declarații despre acest episod, însă nu părea să fie deloc afectat de cele întâmplate. Fiul lui Ioniță de la Clejani a spus un singur lucru, și acela că cei care doresc să vorbească cu el trebuie să-l plătească.

”1 milion de euro trebuie să dea cine vrea să vorbească cu mine”, a spus Fulgy, fiul cel mic al lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Ce spun psihologii despre reacțiile lui Fulgy

Cunoscutul psiholog Cristina Zaharia a făcut câteva declarații pentru fanatik.ro, explicând fenomenul violenței dintre copii și părinți. Aceasta a precizat că nu vorbește despre cazul lui Fulgy și al lui Ioniță de la Clejani, ci se referă la fenomenul general.

”În momentul în care le oferă bani unui copil, dar nu îi motivează și nu îi responsabilizează anterior, fix când acesta ajunge la vârsta adultă părinții vor în al 12-lea ceas să facă niște schimbări, dar acestea sunt tardive. Și mă refer la schimbări de genul că vor să le modereze bugetul, de a le impune interdicții, de a-i băga în ședințe interminabile, de a le face educația la vârste la care, deja, dacă copii sunt sub influența substanțelor psihoactive, nu mai are efect. De aceea, copiii și adolescenții de regulă se mobilizează împotriva părinților lor. Ei de fapt vor să primească aceleași resurse financiare pentru ca să își satisfacă viciul”, ne-a explicat, în exclusivitate, psihologul Cristina Zaharia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: