Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani, bătut de Fulgy. A sunat la 112

Ioniță de la Clejani, bătut de Fulgy. A sunat la 112

Ionita de la Clejani, batut de fiu

Fulgy șochează, din nou, după ce a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Tânărul și-a lovit tatăl, Ioniță de la Clejani, care a sunat disperat la poliție.

Ioniță de la Clejani, bătut de Fulgy. A sunat la 112

Familia Clejanilor pare că nu mai are parte de liniște. Fiul lor, Fulgy, are un comportament tot mai brutal, mai ales după ce a fost externat de la psihiatrie. Duminică seara, tânărul și-a agresat tatăl, Ioniță de la Clejani, care l-a reclamat la poliție, fără să depună plângere.

Fulgy l-a lovit pe tatăl lui, duminică seara, în jurul orei 23:30, acasă la ei. Potrivit Antena 3, se pare că Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său. Scandalul a izbucnit după ce Fulgy și tatăl său se aflau la un restaurant din Capitală, iar Fulgy a pornit un live, în care-l filma pe Ioniță de la Clejani. Acesta îl ruga pe fiul său să oprească live-ul, altfel va părăsi locația, ceea ce iată s-a întâmplat și s-a ajuns la producerea incidentului.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy și-a denigrat părinții

Această întâmplare are loc la scurt timp după ce Fulgy și-a denigrat părinții într-un alt live. A afirmat despre ei că sunt ”niște lăutari care cântă după ureche”.

Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu, niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul, despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy într-un live.

Într-un alt filmuleț, Fulgy a spus că nu crede că a deranjat pe cineva cu atitudinea sa, din ultima vreme. ”Nu am pus în încurcătură pe nimeni. Mulțumesc lui Dumnezeu mă descurc și singur, îmi permit să-mi iau și țigări, mă îmbrac și frumos, am și aur la mână. Dacă merg pe stradă nu cred că le e rușine la nimeni să mă salute (…) Vreau să las în urmă, sunt foarte bine”, a mai spus fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Fulgy și-a cerut iertare lui Alex Velea și Antoniei

După ce a acuzat că în studio-ul lui Alex Velea se consumă droguri, după externarea de la Obregia Fulgy și-a cerut iertare artistului, dar și Antoniei. ”Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei, pentru că ne iubește o țară întreagă”, a spus Fulgy pe canalul său de youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: