Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Fulgy a spus adevărul despre consumul de droguri! De unde a început scandalul

Fosta iubită a lui Fulgy a spus adevărul despre consumul de droguri! De unde a început scandalul

GALERIE FOTO (6)

Fosta iubita a lui Fulgy a făcut declarații șocante despre consumul de droguri, dar și despre scandalul creat în ultima perioadă în familia Clejanilor. Tânăra a povestit într-o emisiune TV cum mama cântărețului, Viorica, căuta prin genților iubitelor lui Fulgy, de frică să nu dețină droguri.

Fosta iubită a lui Fulgy a spus adevărul despre consumul de droguri

Scandalul creat de Fulgy este departe de a se fi terminat, asta pentru că în fiecare zi apar noi detalii despre consumul de droguri și fiul Clejanilor. De curând, una dintre fostele iubite ale lui Fulgy a povestit la ”Xtra Night Show” ce se întâmpla de fapt în relația lor și care este adevărul despre substanțele interzise.

Alina este una dintre fostele iubiri ale lui Fulgy. Cei doi au avut o relație mai îndelungată, iar tânăra a reușit să își dea seama ce se petrece, de fapt, în sufletul fiului Clejanilor. Blondina a intervenit, spunând că afirmațiile Vioricăi, conform căreia ar fi căutat-o prin genți pentru a vedea dacă nu deține droguri, nu sunt adevărate, ea nefiind consumatoare de substanțe interzise.

Mai mult, tânăra a mărturisit că știe de existența unor alte foste iubite ale lui Flugy care obișnuiau să consume droguri, dar nu a dorit să dea prea multe detalii despre acestea, spunând că tot scandalul, mai ales că acum a fost chiar și ea implicată, nu îi face cinste, ba chiar o deranjează, cu atât mai mult cu cât familia ei nu a știut că a avut o relație atât de serioasă cu Fulgy.

”Nu s-a pus problema de așa ceva niciodată, nu am fost controlată, nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală, viața mea e frumoasă așa cum e. Nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă. Într-adevăr în trecutul lui Fulgy erau niște fete care erau mici consumatoare, e și dânsa supărată, nu știu. M-a afectat (n.r. declarația), nu s-a pus problema de așa ceva, nu am avut discuții de genul absolut niciodată, sunt chestii care se pot demonstra, nu e ca și cum ar fi o boală. Nu am făcut niciodată niciun test. Familia mea probabil nu știe, nici pentru familia mea nu e tocmai ok, familia mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt, nimeni din jurul meu nu s-ar gândi la așa ceva că mă cunosc destul de bine”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.

Relația dintre Fulgy și Alina a fost una serioasă

De asemenea, Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a mai adăugat că tânărul a mai căutat-o chiar și după despărțire, însă nu s-a pus niciodată problema vreunei împăcări, deși fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani i-a declarat fetei că încă ar mai avea sentimente pentru ea.

Totuși, pentru a se ține departe de astfel de situații, Alina a decis să mențină o simplă prietenie între ea și tânărul de 22 de ani.

”Cu Fulgy am ținut o legătură de prietenie, ce faci, bine, tu, cam atât. Eu cu Fulgy ne respectăm, avem o relație destul de ok de prietenie, ce a fost în urmă a fost în urmă și atât. Nu ne-am mai întâlnit. (…) Mi-a spus că mă mai iubește, dar niciodată nu s-a pus problema de vreo împăcare, suntem pe drumuri separate, eu pe drumul meu, el pe drumul lui”, a mai spus Alina, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: