Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani! Iată dovada comunicatului oficial, după ce Fulgy a fost reclamat la Poliție: ”Asta nu pot să tolerez”

Dan Capatos i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani! Iată dovada comunicatului oficial, după ce Fulgy a fost reclamat la Poliție: ”Asta nu pot să tolerez”

Dan Capatos i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani! Iată dovada comunicatului oficial, după ce Fulgy a fost reclamat la Poliție: ”Asta nu pot să tolerez”

Dan Capatos nu se lasă impresionat cu una, cu două și i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani, asta după ce în urmă cu doar câteva zile tatăl lui Fulgy a spus că nu el l-a reclamat pe tânăr la Poliție.

Dan Capatos i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani

Scandalul cu Fulgy a fost dezbătut foarte mult la televizor, iar emisiunea care l-a avut ca personaj principal în ultimul timp a fost ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Se pare că într-una din ediții a fost prezent și Ioniță de la Clejani alături de Viorica. Tatăl lui Fulgy nu s-a arătat deloc încântat de felul în care s-a pus problema situației, iar el a spus că nu a mers la poliție să-și reclame fiul.

Prezentatorul emisiunii i-a citit comunicatul oferit de poliție, însă cântărețul nu a avut o reacție tocmai bună și a precizat că acel mesaj nu e semnat și ștampilat și că nu este adevărat că el l-a dus pe fiul lui pe mâinile organelor legii.

Dan Capatos nu  a lăsat lucrurile așa, astfel că de curând, rmisiunea de la Antena Stars a venit cu dovada documentului, semnat și ștampilat, așa cum a cerut cântărețul. Mai mult, prezentatorul i-a transmis un mesaj lui Ioniță de la Clejani, astfel încât să nu mai existe nicio urmă de îndoială, negru pe alb scrie că un bărbat și-a reclamat fiul la Poliție, acela fiind soțul Vioricăi de la Clejani.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani.

Ioniță de la Clejani, deranjat de anturajul lui Fulgy

Fiul Clejanilor se află în atenția presei de mai bine de trei săptămâni, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. De atunci, Fulgy a făcut declarații șocante pe rețelele de socializare, acuzând mai multe vedete din showbiz că ar consuma droguri. Printre acestea se numără Alex Velea și Antonia, pe care, ulterior, Fulgy i-a jignit în spațiul online. Sătul să mai fie întrebat de toată lumea ce se întâmplă cu fiul lui, Ioniță de la Clejani a luat o decizie radicală.

Lăutarul a postat un mesaj pe Facebook în care sublinia faptul că nu va mai vorbi public despre problemele personale, ci strict despre muzică. Soțul Vioricăi de la Clejani le-a transmis tuturor că începând de astăzi nu va mai spune nimic despre fiul său, Fulgy. Acesta a precizat că respectul față de meseria și public este mai presus de orice.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Mai mult, invitat în cadrul unei emisiuni, Ioniță de la Clejani a declarat că multe persoane îi vor răul fiului său, mărturisind că îl doare că Fulgy a căzut în plasa unui anturaj nenorocit.

”Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: