Redactia.ro
Home » Monden » Suma uriașă pe care o cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în club. Bodyguard-ul tânărului a spus tot!

Suma uriașă pe care o cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în club. Bodyguard-ul tânărului a spus tot!

Cat cheltuia Fulgy pentru o seara in club

Noi detalii ies la iveală despre Fulgy, fiul Clejanilor. Tânărul, care se află acum în arest preventiv pentru 29 de zile, obișnuia să consume sume exorbitante pentru o seară în club. Iată ce a declarat, referitor la acest lucru, bodyguard-ul tânărului.

Suma uriașă pe care o cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în club. Bodyguard-ul tânărului a spus tot!

Fulgy, mezinul familiei Clejanilor, cheltuia pentru o seară în club, cât un salariu al unui job bine plătit în România! Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit și cu cât îl plătea pe el Fulgy.

Fulgy cheltuia pentru o seară în club 1000 de euro, spune bodyguard-ul acestuia. Pe el obișnuia să-l plătească, pentru că avea grija lui, cu 150-200 de euro. Samul Costache a mai precizat și că nu i-a cunoscut nicio iubită, până acum, lui Fulgy.

”Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey. Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Colaj cu bodyguard-ul lui Fulgy/ Fulgy în mașină.

Foto: Spynews

Bodyguard-ul lui Fulgy: ”Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri”

Bodyguard-ul a mai spus că intervenea atunci când simțea că Fulgy e în pericol și că nu l-a văzut vreodată cum se droga. Mai mult, a fost doar o singură dată la el acasă, unde l-a văzut o persoană normală.

”Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la Spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede. Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică.”, a mai spus omul care l-a păzit pe fiul Clejanilor.

Reamintim că Ioniță de la Clejani a făcut dezvăluirea potrivit cărei Fulgy a ajuns după gratii după ce a recunoscut faptul că a consumat droguri. Ioniță de la Clejani i-a averizat pe răufăcători, de altfel, că vor plăti pentru răul făcut fiului lui.

Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: