Redactia.ro
Home » Monden » Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy! Ce se va întâmpla de acum înainte

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy! Ce se va întâmpla de acum înainte

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy!

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy! Cei doi soți au luat o decizie radicală în urma scandalului cu Fulgy. Ioniță de la Clejani a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care menționa că de acum înainte, nu vor mai vorbi despre problemele de familie, ci doar despre proiectele muzicale.

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy! Ce se va întâmpla de acum înainte

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy! Fiul Clejanilor se află în atenția presei de mai bine de trei săptămâni, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. De atunci, Fulgy a făcut declarații șocante pe rețelel de socializare, acuzând mai multe vedete din showbiz că ar consuma droguri. Printre acestea se numără Alex Velea și Antonia, pe care, ulterior, Fulgy i-a jignit în spațiul online. Sătul să mai fie întrebat de toată lumea ce se întâmplă cu fiul lui, Ioniță de la Clejani a luat o decizie radicală.

În urmă cu puțin timp, lăutarul a postat un mesaj pe Facebook în care sublinia faptul că nu va mai vorbi public despre problemele personale, ci strict despre muzică. Soțul Vioricăi de la Clejani le-a transmis tuturor că începând de astăzi nu va mai spune nimic despre fiul său, Fulgy. Acesta a precizat că respectul față de meseria și public este mai presus de orice.”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice.”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Fulgy se află în arest pentru 29 de zile

Invitat în cadrul unei emisiuni, Ioniță de la Clejani a declarat că multe persoane îi vor răul fiului său, mărturisind că îl doare că Fulgy a căzut în plasa unui anturaj nenorocit. ”Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani.

În acest moment, Fulgy se află în arest pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani a fost cel care a făcut anunțul surprinzător. Acesta a spus că fiul său se află în arest, după ce a stat la Spitalul Obregia, pentru îngrijiri privind starea sa de sănătate. ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a mai declarat Ioniță de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: