Redactia.ro
Home » Monden » N-o să îți vină sa crezi în casa cui și-a filmat Fulgy de la Clejani videoclipul piesei. Este vorba despre unul dintre cele mai răsunătoare nume din viața Biancăi Drăgușanu

N-o să îți vină sa crezi în casa cui și-a filmat Fulgy de la Clejani videoclipul piesei. Este vorba despre unul dintre cele mai răsunătoare nume din viața Biancăi Drăgușanu

GALERIE FOTO (2)

Fulgy de la Clejani s-a lansat în zona muzicală de mulți ani cântând la diferite instrumente. Rcent acesta s-a reprofilat, și-a început cariera solo de solist și a scos deja două piese. N-o să-ți vină sp crezi unde și-a filmat primul videoclip.

Unde și-a filmat primul videoclip Fulgy

În această săptămână, Fulgy de la Clejani și-a lansat a doua melodie în care cântă cu vocea. Acesta a colaborat cu celebrul DeSanto pentru producția melodiei, dar și pentru filmarea videoclipului. În clip apare o bombă sexy brunetă, prietenă chiar cu actuala iubită a lui Alex Bodi, dar și bolizi în valaore de aproapeun milion de euro.

Mai multe detalii interesante s-au observat în videoclipul piesei și anume faptul că acesta a fost filmat chiar acasă la nimeni altul decât Alex Bodi. În filmare apar mașinile de lux ale afaceristului, pe fundal se vede casa. Până și un membru al familiei lui Bodi a apărut în videoclip. Este vorba despre cățelul lui.

sursa foto: instagram

Care este mesajul piesei. „Sunt pui de șmecher, semizeu”

Fulgy de la Clejani și-a lansat a doua melodie, care speră să devină hitul verii 2021. Aceasta se numește „Mr. Moft” și este produsă în colaborare cu DeSanto. Melodia a fost lansată în urmă cu două zile și a reușit să strângă peste 60,000 de vizionări. În acest moment piesa se află în plină ascensiune în trendigul românesc de pe youtube, fiind momentan pe poziția 49.

Voi scrieți de mine, eu număr lovelele. Dați în mine și în familia mea. Eu sunt genul de om care iubește pacea. Răspund la răul din jur. Să dea cu piere cel ce e fără păcat. Să nu mă judeci tu, nu ești vreun magistrat. Trecutul mi-l cunosc, pornesc spre viitor. Nu am permis că mi-am permis să traiesc un vis. Sunt pui de șmecher, semizeu fac ce vreau eu. Cât mă iubește mama, mă iubește Dumnezeu.„, sunt doar o mică parte din melodia cântată de Fulgy de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: