Redactia.ro
Home » Știri » Ioniță de la Clejani spune adevărul. Fiul său, Fulgy, nu se află în arest

Ioniță de la Clejani spune adevărul. Fiul său, Fulgy, nu se află în arest

S-a produs o confuzie imensă  în urma unei declarații pe care Ioniță de la Clejani a făcut-o în cadrul emisiunii moderată de Cristi Brancu. În ultimele 24 de ore, presa a titrat că Fulgy de la Clejani s-ar afla în arest preventiv de 29 de zile, lucru total neadevărat.

Ioniță de la Clejani a clarificat toată situația și a transmis un mesaj prin care le-a atras atenția jurnaliștilor că fiul lui nu este arestat și că este foarte supărat pe cele apărute în mediul online.

Fulgy de la Clejani nu se află în arest!

Ioniță de la Clejani a precizat că fiul său nu se află în arest. Acesta a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook prin care își transmite nemulțumirea față de presa care a insinuat acest lucru.

❗️Aceste stiri sunt false ! EU NU AM DECLARAT ASA CEVA !Rusine Spy News si Viva !” Pentru cei ce vor sā profite sau sā i facā rāu baiatului meu existā arestul de 29 de zile “. Asta am spus azi in emisiune la Cristi Brancu !Ionita de la Clejani„, a fost mesajul publicat de Ioniță de la Clejani.

Care a fost declarația interpretată de presă a lui Ioniță de la Clejani

Ioniță și Viorica de la Clejani au fost prezenți într-o emisiune televizată unde le-au transmis un mesaj persoanelor care încearcă să profite de pe urma familiei lui. El a precizat că există lege și arest de 29 de zile pentru orice infracțiune, de aici pornit această confuzie despre arestarea fiului lor, Fulgy de la Clejani.

Am un singur lucru de precizat. cei care vor să profite de pe urma lui Fulgy și de pe urma familiei mele, există legepentru orice. Nu încercați pentru că arestul este 29 de zile. Avem poliție care se preocupă de fiecare lucru în parte. Și sperăm ca pe viitor să se ocupe și mai mult de tpate lucrurile astea care distrug tinerii.„,a fost declarația lui Ioniță de la Clejani care a fost interpretată greșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: