Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, despre iubitele lui Fulgy: ”Toate consumau droguri. Le căutam în geantă”

Viorica de la Clejani, despre iubitele lui Fulgy: ”Toate consumau droguri. Le căutam în geantă”

Viorica de la Clejani

Scandalul drogurilor iscat de Fulgy ia amploare. După ce Ioniță de la Clejani a dat vestea că fiul lui a fost arestat pentru 29 de zile și a transmis un mesaj răufăcătorilor, Viorica de la Clejani a dezvăluit că toate iubitele tânărului consumau droguri.

Viorica de la Clejani, despre iubitele lui Fulgy: ”Toate consumau droguri. Le căutam în geantă”

Viorica de la Clejani face acuzații dure la adresa fostelor iubite ale lui Fulgy, fiul ei și al lui Ioniță, arestat de curând pentru consum de droguri. Artista a mărturisit că toate prietenele lui Fulgy consumau și ele substanțe interzise și, astfel, a ajuns să le caute în geantă.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, scrie Spynews.

Ioniță de la Clejani, îndurerat pentru fiul lui

Ioniță de la Clejani a fost cel care a dat vestea arestului mezinului familiei, avertizându-i pe cei care i-au făcut rău că există poliție și legislație. A îndemnat presa să nu mai stea în fața porții lui, căci sunt alte cazuri mai grave.

”Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Până la vestea arestului, despre Fulgy se specula că este internat la Spitalul Obregia. Reamintim că în urmă cu câteva zile, tânărul a recunoscut faptul că obișnuiește să consume droguri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: