Redactia.ro
Home » Monden » Viorica și Ioniță de la Clejani au crescut tarifele pentru cântări, în urma scandalului drogurilor iscat de Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani au crescut tarifele pentru cântări, în urma scandalului drogurilor iscat de Fulgy

Clejanii au mărit tariful pentru cantari

Scandalul drogurilor pe care l-a iscat fiul lor, Fulgy, se pare că aduce și avantaje părinților acestuia. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost și mai mult în atenția publicului, în ultima vreme, așa că au profitat: au mărit tariful evenimentelor unde sunt chemați să cânte.

Viorica și Ioniță de la Clejani au crescut tarifele pentru cântări, în urma scandalului drogurilor iscat de Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani au avut și de câștigat în urma scandalului despre droguri, iscat de mezinul lor, Fulgy. După ce au ieșit în public și și-au apărat fiul cu vârf și îndesat, Clejanii au hotărât ca toată expunerea din ultima vreme să o folosească în avantajul lor. Astfel, au mărit prețul pentru cântări.

Așadar, dacă vrei acum să-i chemi pe Viorica și Ioniță de la Clejani, cu întreg taraful lor, la un eveniment, trebuie să scoți din buzunar între 5000 – 5500 de euro, în funcție de dată. De altfel, aflați că soții Clejani dețin și o asociație de cântări, care a avut pierderi de profit, din cauza pandemiei.  Clejani Music SRL a scăzut financiar în 2020 de 10 ori față de 2019. Cifra de afaceri a ajuns la 21.500 (4.300 euro) pe tot anul.  Iar înainte de a năvăli pandemia în țară, Clejanii aveau un tarif de 23.000 de euro pentru un singur eveniment. Firma lor are datorii totale de peste 725.000 lei și doar 2 angajați.

Fulgy este arestat preventiv pentru 29 de zile

În momentul de față, Fulgy se află după gratii după ce a recunoscut faptul că a consumat substanțe interzise. El este arestat preventiv pentru 29 de zile, iar Ioniță a transmis un mesaj răufăcătorilor fiului lui. Mai exact, că vor plăti cândva pentru faptele lor, din cauză că i-au atras fiul într-un anturaj neplăcut.

Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Viorica de la Clejani acuză fostele iubite ale lui Fulgy că au consumat droguri

Cu astfel de acuzații a venit Viorica de la Clejani într-o emisiune TV, precizând că obșinuia să le caute pe fete în genți: ””Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: