Redactia.ro
Home » Monden » Margherita din Clejani s-a lăsat de muzică, dar a dat lovitura în afaceri, după ce s-a apucat de design vestimentar! Cu cât vinde o rochie

Margherita din Clejani s-a lăsat de muzică, dar a dat lovitura în afaceri, după ce s-a apucat de design vestimentar! Cu cât vinde o rochie

Margherita din Clejani a renunțat la muzică și s-a apucat de design vestimentar. Deși mulți credeau că nu se va descurca, Marga le-a arătat tuturor că se poate. Vedeta a dezvăluit cât costă o rochie produsă de ea. 

Margherita din Clejani s-a lăsat de muzică, dar a dat lovitura în afaceri

Margherita din Clejani s-a apucat de design vestimentar, dar se pare că afacerea îi merge din ce în ce mai bine. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani face ținute din ce în ce mai spectaculoase, însă, prețurile nu sunt așa cum și-ar fi imaginat multe persoane.

Astfel, pentru o rochie de ocazie lungă, cu paiete și cu tot felul de accesorii, Marga a pus un preț destuld e modest. Una dintre cele mai extravagante rochii ale sale costă doar 1.299,00 lei. Însă, cu toate acestea, există și ținute ale căror prețuri sunt ceva mai scumpe.

Spre exemplu, o alt rochie de culoare bej, lungă și elegantă de pe site-ul Margheritei din Clejani ajunge la prețul de 1.790,00 lei, aceasta fiind încadrată în topul celor mai scumpe ținute ale sale. Rochiițe scurte au prețuri mai modeste care pronesc de la suma de 600 de lei. Costumele sport au prețuri ceva mai mari, 1.390,00 lei.

Margherita din Clejani, despre operațiile estetice

Margherita din Clejani a cheltuit sume colosale pe operațiile estetice. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a început săs e opereze de la vârtsa de 19 ani și de atunci, el recunoaște pe unele, în timp ce le neagă pe altele.

Margherita a devenit dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să cheltuie sume colosale pentru ele. Bruneta se poatelăuda, la vârsta de 28 de ani, cu 4 intervenții estetice mari care au determinat-o să arate așa cum și-a dorit.

Modificările fizice prin care tânăra a trecut de-a lungul timpului sunt următoarele:

  • Rinoplastie/micșorarea nasului: 5000 euro
  • Implant mamar: 6000 euro
  • Lifting facial: 3000 euro
  • Acid hialuronic: 3000 euro

Astfel, vedeta ar fi dat suma de 18.00 de euro, o sumă care nu este deloc mică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: