Redactia.ro
Home » Monden » Maria Buză s-a retras la țară. Care este motivul și cu cine locuiește acolo

Maria Buză s-a retras la țară. Care este motivul și cu cine locuiește acolo

Maria Buză are probleme din cauza coronavirusului.

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta a făcut anunțul! Maria Buză a ales să se retragă în zona rurală. Motivul are legătură cu pandemia. Ce a declarat artista.

Maria Buză a renunțat la București

Maria Buză a povestit în cadrul unui interviu că a renunțat la forfota din București și s-a mutat în zona rurală. Artista a spus că este o decizie care o face extrem de fericită deoarece se săturase de agitație. Maria Buză locuiește acum într-o zonă din aproierea Bucureștiului unde nu este la fel de multă agitație ca în centrul Capitalei. Ea locuiește acolo de aproximativ un an de zile alături de familie, dar și de animăluțele de companie care îi sunt tare dragi.

Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut.„, a povestit Maria Buză.

Cariera Mariei Buză a fost afectată de pandemie, la fel și veniturile

Maria Buză, ca și mulți alți mari artiști de la noi, au simțit semnificativ criza provocactă de pandemie. Spectacolele au luat pauză pentru mult timp, implicit incasările stagnând. Artiștii au avu mult de suferit deoarece o lungă perioadă de timp nu au încasat nici măcar un leu. Maria Buză a declarat că pentru ea, situația financiară nu este prioritară, deoarece cât timp familia ei îi este alături și este bine, ea este cea mai fericită.

Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta. Ca un Pește ce sunt (n.r.- ca zodie) mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur. M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp. Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți.„, a mai continuat Maria Buză.

Actrița a povestit, însă, că pandemia a venit la pachet și cu falimentarea a două afaceri pe care le avea. Astfel, veniturile sale și ale soțului ei au fost puternic afectate. Așadar, mutarea la țară a fost cu atât mai importantă, dat fiind faptul că bugetul familiei este unul mai restrâns acum. „Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a spus Maria Buză la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: