Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu revine în țară din America. Ce a declarat fiul ei, Ionuț Dolănescu, despre starea ei de sănătate

Maria Ciobanu revine în țară din America. Ce a declarat fiul ei, Ionuț Dolănescu, despre starea ei de sănătate

Ionuț Dolănescu, noutăţi despre Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu, a vorbit, printre altele, despre starea de sănătate a mamei lui. El a spus și că artista va reveni în țară din America în curând. Iată detalii.

Maria Ciobanu revine în țară din America. Ce a declarat fiul ei, Ionuț Dolănescu, despre starea ei de sănătate: „Nu mai cântă/Dar e lucidă”

Maria Ciobanu, poate cea mai iubită și apreciată interpretă de muzică populară de la noi din țară, este acum în America, dar se va întoarce în România în această vară pentru o scurtă perioadă de timp.

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu”, a declarat Ionuț Dolănescu într-un interviu pentru Impact.ro.

Tot el a vorbit și despre starea de sănătate a mamei lui, care va face 85 de ani în toamnă.

„Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a adăugat acesta în același interviu exclusiv.

Totodată, Ionuț Dolănescu a mai declarat pentru aceeași sursă menționată mai sus că a început lucrările de renovare a casei în care a trăit tatăl lui și unde are de gând să se mute cu familia. Oricum, cel mai probabil acest lucru nu va fi posibil anul acesta, ci la anul.

„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. (…) E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero”, a mai relatat cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: