Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu s-a întors în România după ani de ședere în America. Cum arată acum artista la 87 de ani

Maria Ciobanu s-a întors în România după ani de ședere în America. Cum arată acum artista la 87 de ani

După o lungă perioadă petrecută în Statele Unite, Maria Ciobanu, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, a revenit în țară la 87 de ani. Artista, care a devenit o legendă vie a muzicii populare românești, a oferit un interviu emoționant și a vorbit despre bucuria de a fi alături de familia sa, mai ales de nepoți, care i-au moștenit talentul muzical. În ciuda vârstei înaintate, Maria Ciobanu rămâne energică și plină de viață, impresionând cu vitalitatea și optimismul său.

Reîntoarcerea în România: „Cel mai bine mă simt acasă”

După mulți ani petrecuți în America, Maria Ciobanu a decis să se reîntoarcă în România, locul pe care l-a considerat întotdeauna „acasă”. Artista a mărturisit într-un interviu recent că, deși s-a simțit bine în Statele Unite, nimic nu se compară cu bucuria de a fi înconjurată de familie și de a petrece timp alături de cei dragi.

Cel mai bine mă simt acasă, în România. Mă bucur că sunt aici, aproape de familia mea. Nepoții mei sunt talentați, iar acest lucru mă face extrem de mândră. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru că mi-a dat o familie frumoasă”, a spus Maria Ciobanu.

Artista a subliniat cât de important este sprijinul pe care îl primește din partea copiilor și nepoților, fiind o sursă constantă de bucurie și liniște pentru ea.

Familia și talentul transmis din generație în generație

Maria Ciobanu a vorbit cu mândrie despre copiii și nepoții ei, în special despre cei care au ales să urmeze drumul muzical, moștenindu-i talentul. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, a devenit la rândul său un cunoscut interpret de muzică populară, iar nepoții ei demonstrează deja abilități muzicale remarcabile.

Legătura strânsă cu familia este esențială pentru Maria Ciobanu, iar reîntoarcerea în România i-a oferit ocazia de a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Maria Ciobanu, o carieră legendară

Maria Ciobanu a fost una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe de muzică populară din România. Cu o carieră de zeci de ani, artista a adus bucurie în sufletele a milioane de români cu melodiile sale inconfundabile și cu vocea sa unică. Deși a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții, inclusiv probleme de sănătate, Maria Ciobanu a rămas mereu o figură optimistă și energică.

Cariera sa impresionantă, care a început în anii ’60, a fost marcată de numeroase succese, atât în România, cât și în diaspora. Maria Ciobanu a cântat în fața a mii de români din toate colțurile lumii, iar iubirea pe care publicul i-a oferit-o de-a lungul anilor a fost mereu o sursă de motivație pentru artistă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: