Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu și-a ales locul de veci. Ce se știe despre înmormântarea ei

Maria Ciobanu și-a ales locul de veci. Ce se știe despre înmormântarea ei

Maria Ciobanu și-a ales locul de veci. Ce se știe despre înmormântarea ei

Maria Ciobanu și-ar fi ales deja locul de veci, oricât de macabru ar suna asta despre oricine, dar așa cere rânduiala în cazul creștinilor. Iată ce se știe acum despre înmormântarea îndrăgitei cântărețe de muzică populară, cea supranumită „ciocârlia muzicii populare românești”.

Maria Ciobanu și-a ales locul de veci. Ce se știe despre înmormântarea ei

Pentru că are o vârstă, 85 de ani, și Maria Ciobanu se gândește, asemenea oricărui bun creștin, că s-a întors clepsidra și a vrut să aibă gata locul de veci.

Deși s-a scris că ar putea fi înhumată în America, acolo unde locuiește de ceva ani, împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu, iată că lucrurile nu ar fi chiar așa. Ea se va odihni în Cimitirul Bellu din București, iar mormântul se află pe Aleea Artiștilor, conform unui material exclusiv Viva!. Tot acolo se odihnesc și alți artiști: Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat un paznic din Cimitirul Bellu pentru sursa menționată mai sus.

În capătul celălalt al Aleii Artiștilor este înmormântat fostul ei iubit și partener de scenă, tatăl fiului ei, regretatul Ion Dolănescu. Acest lucru a fost confirmat și de Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru sursa menționată.

Maria Ciobanu și soțul ei locuiesc în prezent în Los Angeles la Camelia Filip, fiica cea mică a ei. „Ciocârlia muzicii populare”, cum e supranumită, a mai venit uneori în România pe timp de vară.

„Cea mai mare bucurie a mea e să-mi ziceți să cânt”, spunea ea, chemată în platoul lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui de la Pro TV.

Maria Ciobanu și-a ales locul de veci. Ce se știe despre înmormântarea ei
Foto: Youtube /
Catalin Maruta (captură video)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: