Redactia.ro
Home » Știri » Maria, copila de 14 ani din Botoșani, a fost pusă de criminal să-l colinde înainte de a fi ucisă

Maria, copila de 14 ani din Botoșani, a fost pusă de criminal să-l colinde înainte de a fi ucisă

Cine este copila de 14 ani care a fost omorâtă în timp ce mergea la colindat în Botoșani

Maria, copila de 14 ani din Botoșani, a fost obligată de criminal să-l colinde înainte de a fi ucisă. Iată noile detalii din anchetă!

Maria, copila de 14 ani din Botoșani, a fost pusă de criminal să-l colinde înainte de a fi ucisă

Tânărul care a ucis-o pe Maria, copila de 14 ani din Botoșani, cu zeci de lovituri de cuţit a pus-o să-l colinde înainte de a-i pune capăt vieții:

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că el a solicitat să fie urat de către victimă împreună cu fratele ei. S-a şi întâmplat acest lucru. I-ar fi plătit o anumită sumă, respectiv 50 de lei, după care, la despărţire, s-a întors şi a înjunghiat-o”, a declarat Valeriu Chihaia prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, potrivit antena3.ro.

Maria a fost omorâtă în timp ce mergea la colindat în Botoșani

În ultima zi a anului 2022 a avut loc o mare tragedie în Truşeşti, Botoșani, unde o copilă de doar 14 ani a fost omorâtă când mergea la colindat de către un băiat de 21 de ani. Acesta i-ar fi făcut avansuri, iar refuzul minorei l-a împins spre răzbunare. Acesta a răbufnit, înjunghiind-o de 25 de ori, conform sursei citate.

Tânăra era la colindat alături de fratele ei mai mic, când tânărul din comuna Guranda, în vârstă de 21 de ani, care ar fi curtat-o, s-a întâlnit cu ea și a hotărât să-i ia viața.

Atât minora, Maria, cât și criminalul ei erau instituţionalizaţi în centru de plasament și se cunoșteau de mult timp. Anchetatorii cred că mobilul crimei a fost refuzul Mariei de a răspunde avansurilor lui.

După ce a făcut teribila crimă, tânărul în vârstă de 21 de ani a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de polițiști în zona gării din localitate, loc unde a și fost încătușat și trimis în arest.

Astăzi, 2 ianuarie, băiatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria

După ce Maria a fost omorâtă cu monstruozitate, chiar la fața locului, oamenii din satul Trușești, Botoșani, au ridicat un altar de lumânări pentru ea și au pus în acel loc și un ursuleț de pluș.

Cât despre înmormântarea tinerei, autoritățile vor asigura întregul cost al funeraliilor. Angajații DGASPC  au în plan să o îngroape pe tânără în rochie de mireasă, dat fiind faptul că a murit necăsătorită, obicei străvechi la români. „Noi am discutat, dacă mama nu are posibilități financiare o vom înmormânta noi, așa procedăm de obicei”, a declarat Doina Nacu, directorul DGASPC, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

Sursa foto: monitorulbt.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: