Redactia.ro
Home » Monden » Maria Marinescu, clipe frumoase alături de băiatul ei, Iacob. Cum au fost surprinși

Maria Marinescu, clipe frumoase alături de băiatul ei, Iacob. Cum au fost surprinși

Creatoarea de modă Maria Marinescu și-a amintit de copilărie alături de băiețelul ei, Iacob, în vârstă de 3 ani. Cei doi au fost surprinși într-unul dintre cele mai frumoase momente de fericire.

Maria Marinescu, clipe frumoase alături de copilul ei

Maria Marinescu este o mamă de-a dreptul fericită. Ea a fost surprisă jucându-se alături de băiatul ei, Iacob, în vârstă de 3 ani. După ce l-a dat câteva minute în leagăn, creatoarea de modă și-a amintit și ea de copilărie, și s-a dat asemeni fiului său, în leagăn, informează wowbiz.ro.

Cele mai frumoase imagini de Crăciun! Maria Marinescu și-a scos băiețelul la joacă în parc! Uite-o pe una dintre cele mai frumoase femei din România cum se dă în leagăn VIDEO EXCLUSIV -

Chiar dacă s-a dat câteva secunde în leagăn, Maria Marinescu nu l-a scăpat din ochi pe băiețelul ei. În schimb, i se citea entuziasmul pe buze.

Cele mai frumoase imagini de Crăciun! Maria Marinescu și-a scos băiețelul la joacă în parc! Uite-o pe una dintre cele mai frumoase femei din România cum se dă în leagăn VIDEO EXCLUSIV -

Maria Marinescu, mamă a cinci copii

Maria Marinescu este mamă a cinci copii și îl are ca soț pe Alin Petrache. Cei doi au copii din relațiile anterioare. Alin Petrache are trei fetițe, iar Maria are un băiețel din relația cu Frank Colin. În schimb, Iacob, este copilul lor biologic.

Maria Marinescu și Alin Petrache au o familie frumoasă cu 5 copii

Iacob seamănă mai mult cu tatăl lui, spune Maria Marinescu. De altfel, Maria Marinescu a precizat că Alin Petrache este un tată grijuliu cu Iacob.

„Seamănă cu tatăl lui. Şi din toate punctele de vedere, este leit. E mare, a fost mare şi când s-a născut şi acum. Este ca un copil de un an şi jumătate, dar are opt luni. Alin este grijuliu. Dacă a făcut copilul A, Alin imediat întreabă ce a păţit, el e mai panicat. Eu nu. Stă numai în braţe, nu am de ce să fac aşa.”, a mărturisit Maria Marinescu pentru revista Viva!.

Botezul lui Iacob a fost făcut în mare secret, deoarece creatoarei de modă nu îi place să facă un astfel de eveniment public. ”Nu am vrut. Mi se pare un moment prea intim. Noi, ştii că nici la nuntă nu .. Prefer să.. Nici nu aş filma botezul sau nunta în biserică sau astea”, a mai explicat Maria Marinescu.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au cunoscut într-o parcare

Maria Marinescu l-a cunoscut pe soțul ei, Alin Petrache într-o parcare în timp ce era cu o prietenă. Aceasta i-a făcut cunoștință cu Alin și apoi ei doi și-au început relația în timp ce ea și-a dus băiatul din căsătoria anterioară la rugby.

„Într-o parcare! Da, serios!… Printr-un prieten comun. Eu eram cu o prietenă, venisem să vedem restaurantul unui prieten, pe care urma să îl deschidă. Mi-a făcut cunoştinţă cu Alin. Am vorbit puţin. Eu voiam să îl duc pe băiatul meu la fotbal. Eram lângă stadionul de rugby şi el mi-a zis: Adu-l la rugby, mai bine! L-am dus, apoi am început să discutăm şi… gata! A fost reciproc, 100%…  Prima întâlnire a avut loc într-un parc. Ne-am plimbat. A doua întâlnire, în aceeaşi zi, tot în parc. În alt parc, noaptea. (…) După o săptămână, îi făcea lui Levyn (fiul Mariei Marinescu – n.r.) cameră în casă. Levyn l-a primit foarte bine. Şi pe Alin, şi pe fiicele lui”, a declarat Maria Marinescu.

Maria Marinescu și soțul ei s-au căsătorit în anul 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: