Redactia.ro
Home » Monden » Cine va boteza copilul Ginei Pistol și al lui Smiley. Este o persoană cunoscută în lumea televiziunii

Cine va boteza copilul Ginei Pistol și al lui Smiley. Este o persoană cunoscută în lumea televiziunii

Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt pe punctul de a deveni curând părinți. Gina Pistol urmează să dea naștere unei fetițe, iar nașul este deja ales. Este vorba despre un nume extrem de cunoscut în lumea televiziunii.

Cine va boteza copilul Ginei Pistol și a lui Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Mai este puțin timp până când cei doi își vor ține în brațe copilul, o fetiță. Nașul a fost ales deja și este vorba despre un personaj foarte cunoscut în lumea televiziunii. Mai exact, este vorba despre Adrian Sârbu.

Apropiații Ginei Pistol și a lui Smiley au dezvăluit că Adrian Sârbu este ca un mentor pentru Smiley. De mai bine de un deceniu, cei doi au relație foarte bună și se sfătuiesc, adesea.

”Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”,au spus apropiații pentru playtech.ro.

EXCLUSIV Adrian Sârbu vinde Gândul, la pachet cu alte titluri | PROFIT.ro

Gina Pistol și Smiley, relație de trei ani

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de trei ani, iar povestea lor de dragoste este una bazată pe mult respect

”De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol pentru ciao.ro

Smiley și Gina Pistol au stat cu sufletul la gură până au aflat sexul copilului.  Mare le-a fost bucuria atunci când au fost anunțați că vor avea o fetiță.

”Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este “produsul final”. A fost minunat”, le-a spus Gina internauţilor, în urmă cu o lună.

În luna septembrie, Smiley și Gina Pistol au anunțat printr-un videoclip că vor deveni părinți. Gina era vizibil emoționată, la momentul respectiv.

”Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a transmis Gina Pistol, la momentul respectiv.

Smiley si Gina Pistol au anuntat ca vor deveni parinti. Vedeta Antena 1 a inceput sa planga - Haihui in doi | Aventura vietii noastre

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: