Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină a devenit tătic! Ce nume va purta micuța

Marian Godină a devenit tătic! Ce nume va purta micuța

GALERIE FOTO (2)

Cunoscutul polițist Marian Godină este oficial tătic de fată. Soția sa, Georgiana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, astăzi. Iată toate detaliile!

Marian Godină a devenit tătic 

Polițistul Marian Godină este foarte mândru de realizarea și comoara din viața sa. Acesta a simțit nevoia să împărtășească cu toți urmăritorii săi de pe rețelele sociale vestea minunată din viața lui a Georgianei, partenera sa de viață. 

Marian Godină a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale și i-a emoționat pe toți internauții. Acesta este foarte îndrăgit în mediul online pentru modul său de a se exprima. Secțiunea de comentarii a lu a fost luată cu asalt, cu felicitări pentru proaspeții părinți.  

Ce nume va purta micuța

Întâia dată, în urmă cu nouă luni de zile, acesta și-a anunțat mândria că va devenit tată: 

„Pentru ca suntem prea mulți baieți pe metrul patrat in ograda, am vorbit cu barza sa ne aduca anul asta o fetița. Pentru ca barza nu ne-a raspuns, am vorbit cu barzoiul și a rezolvat el”. In 12 ore a strans 30.000 de reacții

Astăzi, polițistul anunțat vestea cea mare printr-o postare, de a dezvăluit numele micuț ei: 

„Fetița noastra, Maria”, a scris Marian Godina pe Facebook. 

Cât câștigă Marian Godină după 16 ani de carieră în poliție

Marian Godină a anunţat într-o postare pe blogul său personal ce venituri încasează în fiecare lună de la Poliţia Română:

„Şi ca să nu vă mai ţin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aş fi luat dacă nu aş fi lucrat sâmbăta şi duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei şi norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: