Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină a devenit tătic! Ce nume va purta micuța

Marian Godină a devenit tătic! Ce nume va purta micuța

GALERIE FOTO (2)

Cunoscutul polițist Marian Godină este oficial tătic de fată. Soția sa, Georgiana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, astăzi. Iată toate detaliile!

Marian Godină a devenit tătic 

Polițistul Marian Godină este foarte mândru de realizarea și comoara din viața sa. Acesta a simțit nevoia să împărtășească cu toți urmăritorii săi de pe rețelele sociale vestea minunată din viața lui a Georgianei, partenera sa de viață. 

Marian Godină a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale și i-a emoționat pe toți internauții. Acesta este foarte îndrăgit în mediul online pentru modul său de a se exprima. Secțiunea de comentarii a lu a fost luată cu asalt, cu felicitări pentru proaspeții părinți.  

Ce nume va purta micuța

Întâia dată, în urmă cu nouă luni de zile, acesta și-a anunțat mândria că va devenit tată: 

„Pentru ca suntem prea mulți baieți pe metrul patrat in ograda, am vorbit cu barza sa ne aduca anul asta o fetița. Pentru ca barza nu ne-a raspuns, am vorbit cu barzoiul și a rezolvat el”. In 12 ore a strans 30.000 de reacții

Astăzi, polițistul anunțat vestea cea mare printr-o postare, de a dezvăluit numele micuț ei: 

„Fetița noastra, Maria”, a scris Marian Godina pe Facebook. 

Cât câștigă Marian Godină după 16 ani de carieră în poliție

Marian Godină a anunţat într-o postare pe blogul său personal ce venituri încasează în fiecare lună de la Poliţia Română:

„Şi ca să nu vă mai ţin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aş fi luat dacă nu aş fi lucrat sâmbăta şi duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei şi norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: