Redactia.ro
Home » Știri » Marian Godină a trecut prin clipe de coșmar. A fost atacat cu un cuțit

Marian Godină a trecut prin clipe de coșmar. A fost atacat cu un cuțit

Godină a fost atacat cu un cuțit. Marian Godină a trecut prin clipe de coșmar. A fost atacat cu un cuțit, chiar de Ziua Națională. Celebrul polițist a sărit în apărarea unei femei care era agresată de un individ și a ajuns să fie atacat la rândul lui.

Marian Godină a povestit pe pagina personală de Facebook această întâmplare, fiind foarte nemulțumit de reacția Poliției, care ar fi ajuns după 15 minute la fața locului, după spusele acestuia.

Întreaga scenă a avut loc chiar de Ziua Națională, iar polițistul a acționat în consecință chiar dacă era în timpul liber, scrie Capital.

„Am observat o femeie care plângea, fiind ținută de braț de un bărbat. Ne-am oprit și ne-am uitat spre ei, încercând să ne dăm seama dacă bărbatul o duce cu forța sau dacă doar o consolează după vreun necaz care îi provocase plânsul. Ne-am uitat insistent spre femeie, dându-i ocazia să ne ceară ajutorul. Nu a făcut-o, astfel că am luat în calcul varianta a doua, așa că am intrat în magazin. Întorcând totuși capul spre cei doi, am observat că bărbatul a îmbrâncit-o, motiv pentru care i-am spus lui Claudiu (prietenul meu) să ne întorcem să vedem ce se întâmplă. Am abordat-o pe femeie și aceasta ne-a spus că abia ce și-a luat două palme.

Godină a fost atacat cu un cuțit de Ziua Națională

Prietenul meu l-a îndepărtat pe bărbat împingându-l. Am observat că bărbatul și-a băgat mâna în buzunar, moment în care i-am spus că sunt de la poliție, că voi suna la poliție și că îl rog să scoată mâna din buzunar și să o țină la vedere. Bărbatul s-a conformat, a scos mâna din buzunar, dar cu tot cu un briceag pe care l-a și deschis. Din celălalt buzunar a scos un spray, iar acum stătea amenințator spre noi, având într-o mână briceagul, iar în cealaltă spray-ul.

Polițistul Marian Godină a fost atacat cu un cuțit și spray lacrimogem

Oricâte antrenamente aș face, știu că cea mai bună apărare împotriva cuțitului e fuga, așa că m-am îndepărtat de el, am strigat la Claudiu să facă același lucru, iar pe femeie am luat-o lângă mine. I-am spus omului să se calmeze și să lase cuțitul jos, timp în care am scos telefonul și am sunat la 112. Se întâmpla asta azi, 1 decembrie, la ora 16.33. Am fost foarte explicit, am indicat parcarea marelui magazin în care ne aflam și faptul că un bărbat amenință cu cuțitul. Operatoarea 112 mi-a făcut legătura la Poliție, unde am spus același lucru. După maxim două minute, așteptam să aud deja sirena mașinii de poliție, mai ales că magazinul e unul foarte mare și destul de aproape de secția arondată. Nimic…”, a povestit pe Facebook Marian Godină.

Citește și Cea mai înaltă clădire din lume, luminată în culorile steagului României FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: