Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină și-a botezat fetița. Unde a avut loc evenimentul și cine sunt nașii micuței FOTO

Marian Godină și-a botezat fetița. Unde a avut loc evenimentul și cine sunt nașii micuței FOTO

Georgiana, soția celebrului polițist Marian Godină, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care, astăzi au botezat-o! Iată toate detaliile!

Marian Godină și-a botezat fetița

Marian Godină și partenera lui de viață, Georgiana sunt proaspeți părinți. La data de 2 iulie, fetița lor s-a născut, iar acum a venit vremea botezului. Micuța poarte un nume sfânt, Maria și a fost creștinată la Brașov.

Cine sunt nașii Mariei, fetița lui Marian Godină

Marian Godină a împărtășit pe pagina lui de Facebook fotografii de la botezul fiicei lui, Maria. Polițistul apare alături de fiica și soția sa, dar și de nași.

Familia Godină a ales ca fetița lor să fie botezată de jurnalista Emilia Șercan, de Gabi Berbeceanu și Traian Berbeceanu, fost ofițer de poliție și fost prefect al Bucureștiului, acesta fiind și nașul de cununie a lui Marian Godină și al Georgianei.

Marian Godină, despre dorințele copiilor

Marian Godină a dezbătut alături de comunitatea lui, de pe Facebook, un subiect destul de controversat despre dorințele copiilor la o vârstă foarte fragedă:

„Stăteam de vorbă cu Măriuca mea și, dintr-una-ntr-alta, am ajuns să-i spun că pe 7 septembrie e ziua mea de naștere, iar pe 8 septembrie e și ziua ei de nume, așa că am întrebat-o ce cadou își dorește. Mi-a zis că vrea o cameră video profi, ceea ce m-a uimit. I-am transmis asta și Georgianei care nu m-a crezut.
Bine, ce-i drept, nici eu nu prea înțeleg de ce vrea să fie și profi camera, că e destul de scumpă, dar spuneți voi acum, să citească și Georgiana, nu e normal să-i îndeplinești dorințele copilului?
Sunt sigur că și voi ați pățit d-astea, copiii mici sunt tare imprevizibili. Eu am un amic al cărui copil, deși are doar 8 luni, și-a dorit un Playstation 5, iar tatăl lui i-a cumpărat.
Voi ce astfel de cereri neobișnuite ați avut din partea copiilor?”

Cât câștigă Marian Godină după 16 ani de carieră în poliție

Marian Godină a anunţat într-o postare pe blogul său personal ce venituri încasează în fiecare lună de la Poliţia Română:

„Şi ca să nu vă mai ţin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aş fi luat dacă nu aş fi lucrat sâmbăta şi duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei şi norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: