Redactia.ro
Home » Știri » Marian Godină şi-a dat seama de ce Vlad Pascu a ajuns un drogat. Gestul pe care l-a făcut tatăl tânărului i-a explicat multe

Marian Godină şi-a dat seama de ce Vlad Pascu a ajuns un drogat. Gestul pe care l-a făcut tatăl tânărului i-a explicat multe

Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat accidentul de la 2 Mai, în urma căruia au murit 2 oameni, iar alţii au fost răniţi, a mers, joi, la DIICOT pentru a oferi mărturii, în calitate de martor în dosar.

Arogant, omul de afaceri i-a lovit, la ieşire, cu motocicleta pe reporterii aflaţi acolo.

Godină, furios pe Mihai Pascu

Poliţistul s-a înfuriat, pur şi simplu, când l-a văzut pe Mihai Pascu, care încerca să fugă de jurnaliști și să accelereze pe motoscuter. Se pare că familia tânărului de 19 ani a fost un factor determinant pentru starea lui de acum.

„La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat.

Totul s-a întâmplat pe trotuar. Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite.

Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a postat Marian Godină.

Altfel, Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de joi dimineaţă, la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal.

Şi mama lui Vlad Pascu are probleme cu legea

Întreaga familie Pascu are probleme cu legea, după ce fiul şi ărinţii au „dat cu subsemnatul”, joi, la DIICOT. Miruna Pascu, mama tânărului, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Se pare că femeiade afaceri ar fi șantajat şi influenţat martori din dosarul fiului ei. Conform unor surse, se pare că ar fi sunat tinerii care se aflau în autoturismul condus de fiul său în momentul tragediei și i-ar fi instruit legat de declarații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: