Redactia.ro
Home » Monden » Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Ce acuzații îi aduce fostul soț al Mădălinei Manole

Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Ce acuzații îi aduce fostul soț al Mădălinei Manole

GALERIE FOTO (2) Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea

Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea. În urmă cu puțin timp, fratele Mădălinei Manole a declarat că Petru Mircea îl dă în judecată. Marian Manole susține că nu are bani pentru avocați, motiv pentru care va vinde unele lucruri rămase de la sora lui.

Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Ce acuzații îi aduce fostul soț al Mădălinei Manole

Marian Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Războiul dintre fratele și fostul soț al Mădălinei Manole este departe de a se încheia. Chiar și după aproape 11 ani de la moartea artistei, cei doi se ceartă. Recent, Marian Manole a declarat că Petru Mircea l-a amenințat că îl va da în judecată.

Fratele artistei a scris pe rețelele de socializare că acestea vor fi ultimele zile în care va mai posta pe Facebook, pentru că fostul soț al Mădălinei Manole îl va da în judecată. Conform acestuia, Petru Mircea îl acuză că postează imagini cu casa lui, imagini cu fiul său și cu soția sa, Mădălina.„Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată!Principalele capete de acuzare,sunt:1).Postez poze cu casa lui.2).Postez poze cu copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Magduta îi spunea părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Marian Manole s-a arătat indignat de acuzațiile pe care Petru Mircea i le aduce, susținând că acum, dacă ar vrea să facă un gest în memoria surorii sale, trebuie să i se adreseze lui Petru Mircea, iar acest lucru nu-i convine.„Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi apartin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nici o lege din tara asta nu mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să mi bage pumnul în gura ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea! Ce să fac? Voi incepe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice!”, a mai spus el.

Petru Mircea si Madalina Manole

Marian Manole nu are bani pentru avocati

Chiar dacă fostul soț al Mădălinei Manole a spus că îl dă în judecată, Marian Manole susține că se pregătește de procesele cu acesta.

De asemenea, fratele artistei a declarat că nu are bani pentru avocați, motiv pentru care va scoate la licitație câteva lucruri rămase de la sora lui. În continuare, Marian i-a transmis lui Petru Mircea, un mesaj ironic: „N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să infrunt „balaurul”! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim „săracului” ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Madalinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a conchis el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: