Redactia.ro
Home » Monden » Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a divorțat de soție, după o căsnicie de 20 de ani

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a divorțat de soție, după o căsnicie de 20 de ani

GALERIE FOTO (2)

Marian Manole, fratele regretatei artiste, Mădălina Manole, a dezvăluit pe rețelele de socializare că este de mult timp divorțat de soția sa. Marian Manole a mărturisit acest lucru după ce mai multe persoane l-au întrebat de ce nu se mai afișează alături de partenera de viață.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a divorțat de soție, după o căsnicie de 20 de ani

Fratele Mădălinei Manole a spus că fosta sa soție l-a părăsit la scurt timp după ce mama lui a murit, în anul 2017. Femeia nu ar fi avut un motiv întemeiat pentru care să decurgă la acest pas, a mai precizat Marian Manole. Din căsnicia lor de mai bine de un deceniu, a rezultat și un fiu, care este, deja, un adult în toată firea.

”Într-una din fotografii apare și mama lui Mihai, femeia care a stat închisă în cusca leilor (leii fiind eu și Mihai) timp de peste 20 ani și care după moartea mamei și a exprimat dorința de a părăsi cușca, desi leii erau pașnici! Dragii mei,am pierdut în viața persoane dragi mie,cam tot ce iubeam! O căsnicie in plus sau în minus nu mai contează!”, a scris Marian Manole pe pagina sa de Facebook.

copilul lui marian manole impreuna cu mama lui

Foto: fosta soție a lui Marian Manole și fiul lor

Deși i-a fost greu să accepte divorțul, mai ales că a trecut prin decesul surorii sale, iar mai apoi al mamei, Marian Manole s-a resemnat cu gândul. Totodată, anul trecut, bărbatul a fost lovit de o altă tragedie, moartea tatălui.

”De ceva timp am învățat să trăiesc singur!La început a fost greu,dar, ulterior,te obișnuiești! Singurătatea doare, dar nu ucide! Cel puțin pe mine! Sper că am mulțumit cu răspunsul meu”sopra signore curiose”, a mai spus el pe Facebook.

Marian Manole, în război cu fostul cumnat, Petru Mircea

Marian Manole are de la moartea surorii sale, din 2010, un conflict cu Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole. Petru Mircea nu-i permite lui Marian Manole să-și vadă nepotul, deși acesta a încercat în repetate rânduri să-l viziteze. Ultima oară, în iunie, după o altă încercare în martie, când Petru Mircea nu i-a permis nici să intre în curtea casei.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Fratele Mădălinei Manole, in razboi cu Petru Mircea

Foto: stânga Mădălina Manole și Petru Mircea, dreapta fratele artistei, Marian Manole

În martie, Marian Manole l-a luat și pe fiul lui cu el și iubita acestuia, dar în zadar.  ”Și mă dusesem și cu Mihai, iubita lui și sora ei, o fetiță de vârsta celui mic, ca să se împrieteneasă! Dar nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul! Că nu o să-l văd niciodată! A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos! I-a zis lui Mihai că atâta timp cât vin eu acolo, el nu o să-și vadă vărul! Și ne-a trântit poarta în nas! O să încerc să-l mai înduplec!”, a mai spus Marian Manole pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: