Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Mădălinei Manole, în război cu fostul soț al artistei. Petru Mircea nu-i permite în continuare să-și vadă nepotul

Fratele Mădălinei Manole, în război cu fostul soț al artistei. Petru Mircea nu-i permite în continuare să-și vadă nepotul

Fratele Mădălinei Manole, in razboi cu Petru Mircea

Încă din anul 2010, când a murit Mădălina Manole, fratele artistei a ajuns la o rivalitate crâncenă cu fostul cumnat. Petru Mircea nu-i permite în continuare lui Marian Manole să-și vadă nepotul, Petru Mircea Jr.

Fratele Mădălinei Manole, în război cu fostul soț al artistei. Petru Mircea nu-i permite în continuare să-și vadă nepotul

Marian Manole nu și-a mai văzut nepotul de când acesta era doar un bebeluș. Marian Manole este revoltat pe Petru Mircea, din cauză că nu-i permite în continuare, la 11 ani de la decesul surorii lui, să interacționeze cu Petru Mircea Jr, care a împlinit 12 ani pe 8 iunie.

Foto: fiul Mădălinei Manole și tatăl lui

Marian Manole a vrut să-i facă o vizită nepotului și să-i ofere cadouri, pe 8 iunie, dar Petru Mircea nu i-a răspuns cerinței.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Bărbatula a publicat pe Facebook , de ziua nepotului său, o urare și un filmuleț: „La mulți ani, băiatului Mădălinei, nepotul meu, Petru Junior, care astăzi (n.r. 8 iunie) împlinește 12 ani! Îi urez să fie sănătos, să crească mare și frumos, ca mama lui, și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!”.

Petru Mircea i-a închis poarta în nas lui Marian Manole

De asemenea, în luna martie, Marian Manole a mai făcut o altă încercare de a-și vedea nepotul. S-a dus până la poarta casei cumnatului său, dar acesta a răbufnit când l-a văzut. I-a spus că nu-l va mai vedea niciodată pe Petru Mircea Jr. și i-a închis poarta în nas.

”Și mă dusesem și cu Mihai, iubita lui și sora ei, o fetiță de vârsta celui mic, ca să se împrieteneasă! Dar nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul! Că nu o să-l văd niciodată! A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos! I-a zis lui Mihai că atâta timp cât vin eu acolo, el nu o să-și vadă vărul! Și ne-a trântit poarta în nas! O să încerc să-l mai înduplec!”, a mai spus Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole intenționează ca data viitoare să meargă anunțat, în speranța că-și va îndupleca cumnatul. ”Am zis să nu mă duc neanunțat! Ca să nu-mi mai reproșeze! Dar sunt sigur că nu o să vrea! Știu ce mi-a spus data trecută! Măcar să-l lase pe Mihai să-și cunoască vărul! Individul i-a promis în iarnă lui Mihai, prin mesaje, că după ce trece pandemia o să se gândească la o zi anume! Tot se gândește! Mai e ceva de spus? Nu cred!”, afirmă Marian Manole.

Pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole a murit, după ce s-ar fi sinucis, prin înghițirea de bună voie a 400 de ml de Furadan, un pesticid letal. Mădălina Manole a lăsat în urma ei multă durere, mai ales familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: