Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație a fost, de fapt, între Radu Vâlcan și Mădălina Manole: ”O femeie deosebită”

Ce relație a fost, de fapt, între Radu Vâlcan și Mădălina Manole: ”O femeie deosebită”

Ce relație a fost, de fapt, între Radu Vâlcan și Mădălina Manole: ”O femeie deosebită”

Ce relație a fost, de fapt, între Radu Vâlcan și Mădălina Manole? Prezentatorul de la ”Insula Iubirii” a dezvăluit legătura dintre ei doi. 

Ce relație a fost între Radu Vâlcan și Mădălina Manole

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Piesele ei sunt cunoscute de mii de oameni, iar moartea ei continuă să fie un șoc și la 11 ani de când s-a stins din viață. Deși toată lumea îi o cunoaștea și îi fredona piesele, puțini sunt cei care știu ce relație a fost, de fapt, între artistă și nimeni altul decât Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu.

În urmă cu aproape un deceniu, cei doi au ajuns pe prima pagină a tuturor tabloidelor, după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu. Cei doi au filmat împreună pentru un videoclip, iar de atunci lumea a interpretat că între ei ar fi mai mult decât o relație de prieteni.

Sătul până peste măsură de speculațiile apărute, prezentatorul de la ”Insula Iubirii” a dat atunci cărțile pe față. Soțul Adelei Popescu a negat din prima toate zvonurile apărute la adresa lui și a regretatei artiste și a mărturisit că a cunoscut-o pe Mădălina Manole la filmările unui videoclip.

Mai mult, celebrul prezentator TV a ținut să precizeze că oamenii au interpretat altceva din cauza secvențelor care au avut loc în clipul respectiv. Cât despre o posibilă aventură între cei doi, Radu Vâlcan susține că nu a avut loc și a adus numai cuvinte de laudă la adresa regretatei artiste.

”Nu este absolut nimic adevărat. Am cunoscut-o la filmările unui videoclip. O femeie deosebită, un talent extraordinar, dar doar acolo ne-am cunoscut. La videoclip, la filmările pentru videoclip care au durat câteva ore. Probabil că (de vină – n.r.) au fost secvenţele din videoclip. Era o piesă de dragoste. Nu e adevărat. Pe mine mă amuză când citesc astfel de ştiri şi trec peste ele”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Ce scria în biletul de adio lăsat de Mădălina Manole

Deși a decis să-și pună capăt zilelor, Mădălina Manole a lăsat un mesaj de adio care a șocat o țară întreagă. Artista și-a așternut ultimele gânduri pe o coală de hârtie, în care le-a dezvăluit celor dragi motivele pentru care nu-și mai dorea să trăiască.

Cu toate că era conștientă de cât de iubită și apreciată era, Mădălina Manole se lupta cu depresia și se simțea tot mai neputincioasă.

”Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea”, a scris Mădălina Manole în biletul de adio.