Redactia.ro
Home » Monden » Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă! Cum s-a descurcat bruneta

Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă! Cum s-a descurcat bruneta

Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă! Cum se va descurca acum bruneta

Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă chiar în plină pandemie de coronavirus. Motivul pentru care a reacționat așa, a fost dezvăluit chiar de artist. 

Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă

Marian Mexicanu s-a separat de soția sa, Ana Maria, de mai bine de o lună. Totul a început după ce artistul a fost depistat cu Covid-19, prezentând mai multe simptome specifice bolii. Artistul a rămas fără gust, miros și nici nu s-a simțit în formă pentru activitățile de zi cu zi. Prin urmare, acesta a hotărât să își cumpere un test rapid pentru coronavirus.

După ce a aflat că este pozitiv, artistul a luat o decizie neașteptată. Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă! Pentru a nu fi un pericol pentru cei din jurul lui, Marian Mexicanu a trimis-o pe soția de acasă, neștiind că și ea ar avea Covid-19, potrivit spynews.ro.

”Am stat separat, iar eu am făcut o greșeală. Eu nu am știu că Ana Maria are și ea și am gonit-o, i-am zis <<stai în altă parte, cu copiii, eu mă izolez>>. Am stat 22 de zile izolat. Am copii, am nepoți de 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani și jumătate, deci doi îngerași și am zis că nu o sa ia ei. Așa am gândit, am stat separat”, a spus Marian Mexicanu.

Artistul e separat de soție de mai bine de o lună

Marian Mexicanu și-a dat afară soția din casă! Cântărețul ține foarte mult la soția lui și la cei dragi, astfel că a luat decizia de a se separa de toți pe toată perioada cât este infectat cu noul coronavirus. După cele 22 de zile cât timp a stat izolat, Marian Mexicanu și-a mai făcut un test COVID, care din păcate a prezentat același rezultat pozitiv. Astfel, cântărețul mai are de suportat izolarea până pe data de 21 decembrie, iar în această perioadă singurele care i-au ținut companie au fost animaluțele sale.

Marian Mexicanu și soția lui s-au văzut fugitiv, atunci când Ana Maria venea acasă, echipată corespunzător pentru a-i duce tatălui copiilor ei mâncare. Artistul nu știe de unde a contractat virusul, mai ales în această perioadă când evenimentele private și spectacolele au fost anulate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: